Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Άλλη μια αρνητική απάντηση εισέπραξε ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου σε αίτημα του.

Δελτίο Τύπου

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ;

Άλλη μια αρνητική απάντηση εισέπραξε ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου σε αίτημα του.
Με αίτημα της στις 21-11-11 και αριθ.πρωτ.1439 η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από το δήμο Ωραιοκάστρου , το γραφείο ,15 μ2 , που εγκατέλειψε αθλητικός  σύλλογος του Ωραιοκάστρου.       
Η αίτια που μας οδήγησε σε αυτό μας το αίτημα ήταν , να καλύψουμε τις ανάγκες της γυναίκειας ομάδας βόλεϊ , όπως  την παρακολούθηση video που απαιτείται (δυο φορές κατά την διάρκεια της εβδομάδος ) για μια ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία , καθώς και για την υποδοχή της διοίκησης της αντιπάλου ομάδος κατά την διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας .
Όλα αυτά βέβαια για όσο διάστημα η ομάδα μας θα αγωνίζεται σε εθνικό επίπεδο (Α2 εθνική ).
Τίποτε από όλα αυτά δεν συγκίνησε την διοίκηση του δήμου .Προτιμάει , το γραφείο που αρνήθηκε να μας δώσει για την κάλυψη των αναγκών μας ,να το διαθέτει για  να αποθηκεύεται  το κουτί του κοντρόλ του φωτεινού πίνακα . Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε φωτογραφίες του γραφείου και του κουτιού  του κοντρόλ που χωράει στο συρτάρι ενός γραφείου. 
Το Κονταξοπούλειο είναι ήδη  πλήρως εξοπλισμένο σε αποδυτήρια διαιτητών και ομάδων , και ο δήμος παλαιότερα είχε φροντίσει να παραχωρήσει γραφεία σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου .Ακόμη στο κολυμβητήριο λειτουργεί πλήρως επανδρωμένο το γραφείο αθλητισμού του δήμου. Επομένως ο δήμος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι  το γραφείο που ζητάμε προτίθεται να το χρησιμοποιήσει για να καλύψει άλλες ανάγκες αφού είναι ήδη καλυμμένες . 
Και σήμερα ο δήμος φροντίζει και καλά κάνει να παραχωρεί μεγαλύτερα γραφεία σε φορείς που αντιμετωπίζουν  προβλήματα στους χώρους όπου ήδη βρίσκονται  . Αλλά το κάνει επιλεκτικά και δεν μπορεί παρά να μας προξενεί εντύπωση ο διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης των ιδίων – αντιστοίχων αιτημάτων .
Δεν  θέλουμε να πιστέψουμε  ότι ο δήμος με την άνιση μεταχείριση των  συλλόγων αποσκοπεί στη δημιουργία προβλημάτων μεταξύ των συλλόγων .Γιατί κάτι τέτοιο ακόμη και αν το επιδιώκει ο δήμος ,για αγνώστους σε εμάς λόγους , δεν θα το καταφέρει.                                                                                                     Είναι γνωστή σε όλους η θέση μας και η συνεχής προσπάθεια μας για την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία όλων των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Ωραιοκάστρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.