Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αποτυχία τα «Κούλουμα στ’ Αλώνια» που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Αναδημοσίευση απο τον "TROXO"

Ακόμα μια αποτυχημένη εκδήλωση καταγράφηκε χθες στο ιστορικό της νέας δημοτικής αρχής του Ωραιοκάστρου. Ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας στο Ωραιόκαστρο ήταν πραγματικά μελαγχολικός. Και σ’ αυτό δεν έφταιγε μόνο ο άστατος καιρός που περιόρισε δραστικά την συμμετοχή του κόσμου (ούτε 100 άτομα δεν έδωσαν το παρών), ήταν κυρίως η αλλαγή της τοποθεσίας του εορτασμού.
Ενώ τόσα χρόνια η Καθαρά Δευτέρα γιορτάζονταν στο δημοτικό αναψυκτήριο στο δάσος, όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολυπληθής ακόμα κι όταν ο καιρός ήταν άσχημος, φέτος η διοίκηση Σαραμάντου επέλεξε να πραγματοποιήσει τον εορτασμό στα Αλώνια, σε ένα χώρο στο κέντρο της πόλης που δεν προσφέρεται, για πολλούς λόγους, για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ένας φίλος πολύ εύστοχα παρομοίασε τον εορτασμό στα Αλώνια (σε ένα αστικό χώρο δηλαδή) με «συσσίτιο απόρων».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.