Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Οι αγώνες Βόλεϋ και Μπάσκετ του ΔΑΣ.Ωραιοκάστρου

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ
Λύγισε το Δ.Α.Σ.Ω.
Με 3-2 σετ κατάφερε ο Επίκουρος να κερδίσει την ομάδα του Ωραιοκάστρου.Το Δ.Α.Σ.Ω. αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ δεν μπόρεσε τελικά να αντισταθεί απέναντι στον πολύ μαχητικό και επίμονο Επίκουρο σε ένα κατάμεστο και πολύ ζεστό γήπεδο.
ΔΑΣΩ(Σκολικάρης-Αγγουράς) Χαλιαμπάλια, Κουτσοκώστα, Παπαγιαννάκη, Μεταξά, Παντιά, μουντάκη, Κοτέογλου, Κατσίκα(λ), Μπαχτσεβάνη, Κοκκινίδου, Λιάλια, Εζινέλη(λ)


  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Με νίκες ξεκίνησαν οι παγκορασίδες
                    Εύκολα απογεύματα για τις πανκορασίδες του Δ.Α.Σ.Ω.
Με 3-0 σετ κέρδισαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μέσα στο παγωμένο κλειστό  γυμναστήριο της Σταυρούπολης.Οι μικρες αθλήτριες έδειξαν υπομονή και σοβαρότητα και πήραν γρήγορα τη νίκη.Επίσης με 3-0 σετ κέρδισαν την ομάδα του Μυγδονιακού μέσα στο Κονταξοπούλειο.Με μαχητηκότητα και πάθος πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
ΔΑΣΩ(Μουντάκη-Αγγουράς) Ατματζίδου, Παυλίδου, Τσιμπικίδου, Μαρκάδα, Παπαγεωργίου, Πουμπουρίδου, Τσάτσα Ε., Τσάτσα Ι., Παπαδοπούλου, Ξανθοπούλου (λ)

 ΜΠΑΣΚΕΤ
Στην πρώτη θέση του ομίλου του στο πρωτάθλημα παρέμεινε ο Δ.Α.Σ.Ω. μετα την εύκολη νίκη του απέναντι στη Δ.Ε.Η. με σκορ 78-51. Πλέον ο Δ.Α.Σ.Ω. είναι πολυ κοντά στο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο του.

Δ.Α.Σ.Ω. - Δ.Ε.Η.     78-51
Δεκάλεπτα: Α:21-13, Β:13-12, Γ:26-11, Δ:18-15

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Μπασταντζιδης 23, Χατζηκωνσταντίνου 3, Ντόντης 4, Σεραφεντιν, Ναλμπαντης 16, Σπύρου 19, Αβραμιδης 6, Κουρουπακης, Λιβερης 2, Ελευθεριάδης 3, Καραντακης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.