Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΠΩΦ αναχωρεί την Πέμπτη 1/3 για Κωνσταντινούπολη

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. & Fax 2310 694652                                                                                                                                                              ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
                                                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 αναχωρεί από το Ωραιόκαστρο αποστολή της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων για την Κωνσταντινούπολη.Θα συμμετάσχει σε πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει το ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ, με χορευτικά και χορωδίες.Μεγάλη η τιμή για το Σύλλογό μας η πρόσκλησή του απ το Ζάππειο Διδακτήριο, την οποία έκανε αποδεκτή χωρίς πολλές σκέψεις λόγω του έντονου εθνικού ενδιαφέροντος για τη στήριξη των ομογενών αδελφών μας της Πόλης οι οποίοι κρατούν Θερμοπύλες κάτω από έντονα αντίξοες συνθήκες.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                                                          ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΙΔΗΣ
                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.