Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κ.Ο.Β. Ωραιοκάστρου: Ανακοίνωση-καταγγελία

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Η Κ.Ο.Β.  Ωραιοκάστρου καταγγέλλει την προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση σε βάρος του κομμουνιστή Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ωραιοκάστρου» Θεμελή Άγγελου από την ιστοσελίδα «ο τροχός», που διατηρεί ο Στάθης Κελεσίδης και άτομα από το συνονθύλευμα του οπορτουνιστικού χώρου.   
Με πρόσχημα ότι ο σύντροφος είναι υποδιευθυντής στην Α΄ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης και εκλεγμένος συνδικαλιστής εφοριακός με τη στήριξη του Π.Α.ΜΕ., επιχειρούν ελεεινούς συνειρμούς με τις εγκληματικές τοκογλυφικές συμμορίες της Θεσσαλονίκης και τον Παπαχατζή, στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε. που φέρεται ως εκ των πρωταγωνιστών. Οι άθλιοι υπαινιγμοί που διατυπώνονται, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο (παρά μόνο τον παραλληλισμό ότι και οι δύο είναι εφοριακοί και συνδικαλιστές) και που βεβαίως δεν έχουν καμία απολύτως βάση, είναι συνέχεια προηγούμενων ανήθικων προσωπικών επιθέσεων.
Αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν, τόσο μέσα στο κίνημα, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τα επιχειρήματα και την πολιτική του ΚΚΕ και γενικότερα και στο Δήμο Ωραιοκάστρου, επιλέγουν τη φασιστική μέθοδο της προβοκάτσιας και των υπαινιγμών. Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν το σύντροφο Θεμελή για τη σημερινή βαρβαρότητα και τη φορολογική επιδρομή σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, ενώ πολύ καλά γνωρίζουν ότι το Κ.Κ.Ε. είναι ο πιο ανυποχώρητος πολέμιος των αντιλαϊκών πολιτικών, δίνει όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση της πάλης της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων για την ανατροπή αυτών των πολιτικών, αλλά και του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος. Οι κομμουνιστές εργαζόμενοι στο Δημόσιο είναι αυτοί που ασυμβίβαστα και χωρίς κανένα δισταγμό αντιπαλεύουν και καταγγέλλουν κάθε φαινόμενο διαφθοράς.
Οι ίδιοι που μετέρχονται τέτοια μέσα, αθωώνουν στην ουσία τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κατηγορώντας τους εργαζόμενους για την φοροεπιδρομή και μάλιστα αυτούς που αγωνίζονται πρωτοπόρα. Είναι οι ίδιοι που κατά καιρούς βρέθηκαν στην ίδια πλευρά με τις δημοτικές παρατάξεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ.
Η Κ.Ο.Β. Ωραιοκάστρου του Κ.Κ.Ε. καλεί τους εργαζόμενους του Ωραιοκάστρου να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές, να απομονώσουν και να περιθωριοποιήσουν οριστικά τους εμπνευστές τους. Να συμμετέχουν πιο ενεργά στους αγώνες για την ανατροπή της σημερινής καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για την προοπτική της Λαϊκής Συμμαχίας και αντεπίθεσης.

Κ.Ο.Β. Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.