Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Ωραιοκάστρου: Το ανοσιούργημα ενός «κομμουνιστή»



Με ανακοίνωση της (26-1-2012) η ΚΟΒ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ καταγγέλλει για προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση σε βάρος του κομμουνιστή δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ωραιοκάστρου» Θεμελή Αγγέλου από την ιστοσελίδα «Ο τροχός».
Προβοκάτσια; Ποιά προβοκάτσια; Και από ποιόν;
Από τη μια ο κ. Θεμελής ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης να καλεί τους πολίτες να μην πληρώνουν τα χαράτσια κι από την άλλη ως Προϊστάμενος  της Α’ ΔΟΥ να υπογράφει και να στέλνει ειδοποιητήρια σε όσους κάνουν πράξη την ανυπακοή;
Μήπως σήμερα παρά ποτέ ένας δεν αρκεί να δηλώνει κομμουνιστής αλλά πρέπει να είναι στην πράξη;
Μήπως η στάση και οι επιλογές ενός ανθρώπου είναι που τον κάνουν κομμουνιστή και όχι οι φανφαρολογίες και ο τσάμπα-μάγκας επαναστατισμός;
Αλλού είναι το πρόβλημα. Ενώ αποδέχεται, στην πράξη, το αστικό καθεστώς, τους θεσμούς του και τα όργανα του απαιτεί από τον λαό ανυπακοή και απειθαρχία.
Να το χαρακτηρίσουμε υποκρισία ή μήπως είναι λίγο;
Την Παρασκευή 27-1-2012 η Τυποεκδοτική ΑΕ , επιχείρηση συμφερόντων του ΚΚΕ, υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα.
Αντιγράφουμε απόσπασμα από τον εισηγητή του ΚΚΕ, για τον Πτωχευτικό Κώδικα, που αξίζει να σημειωθεί ότι καταψηφίστηκε από το κόμμα του Περισσού και πέρασε με ψήφους του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Δημοκρατικής Αριστεράς.
Για τον εισηγητή του ΚΚΕ, Νίκο Παπακωνσταντίνου, «οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου και η λογική τους, είναι κοντά στις προσδοκίες των μεγιστάνων του κεφαλαίου και της αντιλαϊκής συντεχνίας των βαθύπλουτων, των μεγαλομετόχων των επιχειρηματικών ομίλων. Το πρώτο μέρος του νομοσχεδίου είναι οι ρυθμίσεις που αφορούν τους νικητές στον ενδοκαπιταλιστικό ανταγωνισμό, με την Αρχή σε ρόλο τροχονόμου συμφερόντων - και το δεύτερο μέρος, οι ρυθμίσεις για τους ηττημένους, με τις δικαστικές λειτουργίες να προσαρμόζονται στις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων».
Θεμελή «ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ»
Στείλε το «ΠΑΜΕ» να αποκλείσει τις εισόδους για να αναγκάσει τους στυγνούς ιδιοκτήτες του Περισσού να μην απολύσουν το προσωπικό.
Οι κακοί καπιταλιστές της «Τυποεκδωτικής» αφού τους εκμεταλλεύτηκαν τώρα θέλουν να απολύσουν κόσμο.
Εμπρός «ΠΑΜΕ» τώρα.
Σύντροφοι μην ξεχνάτε ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.
Υ.Γ.
Αξιέπαινη και η προσπάθεια των συντρόφων να σκορπίσουν τον τρόμο στη τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού ενάντια στο χαράτσι της Δ.Ε.Η.

Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.