Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΩΦ: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του περιοδικού "το Οραμαν" καθώς και το ημερολόγιο του 2012

      Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του περιοδικού "το Οραμαν" της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων με πλούσιο περιεχόμενο όπως η συνέντευξη με τον κοσμά Χαραλαμπίδη και Πέτρο Τσαμασίδη, αφιερώματα,ιστορικές αναφορές καθώς νέα απο τις πολλές δραστηριότητες του συλλόγου.Το περιοδικό κυκλοφορεί δωρεάν και  μπορείτε να το αναζητήσετε  στα γραφεία του συλλόγου στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, οδός Θεσσαλονίκης-Μελίνας Μερκούρη στο Ωραιόκαστρο,τηλ. 2310 694652.
     Κυκλοφόρησε επίσης και νο νέο ημερολόγιο του 2012 με φωτογραφικό υλικό του Ποντιακού Ελληνισμού απο την Επανάσταση του 1821 έως το ξεριζωμό

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού.(Ο,τι έχει απομείνει,απο το ιστορικό κάστρο του Χατς της Άρδασσας του Πόντου,απ΄ όπου κατα μία εκδοχή, έλκει την καταγωγή του το σημερινό Ωραιόκαστρο.
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2012
Το εξώφυλλο του ημερολογίου 2012 της ΕΠΩΦ


 
Το Εορταστικό μήνυμα της ΕΠΩΦ μέσα απο τις σελίδες του περιοδικού


(Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΠΩΦ κ.Ηρακλή Τσακαλίδη  για την αποστολή του περιοδικού καθώς και  του νέου ημερολογίου της  ένωσης.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.