Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Κυριακής Γιαγκουνίδου-Κασίδου με τίτλο «Στην Κρίση…της Αθωότητας»


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                                                                          


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ
ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΝΙΔΟΥ-ΚΑΣΙΔΟΥ
«ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ»

Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Κυριακής Γιαγκουνίδου-Κασίδου με τίτλο «Στην Κρίση…της Αθωότητας», στις
16 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πνευματικής Διακονίας «Πρωτ. Νικόλαος Φράγκος» του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου. Δεκάδες φίλοι των εικαστικών τεχνών αλλά και της ζωγράφου έδωσαν το παρόν, μεταξύ των οποίων η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας κ. Ειρήνη Κέπετζη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αναστάσιος Πολυχρονίδης, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου π. Εμμανουήλ Κοντάκης, η πρόεδρος του συνδέσμου «Γυναίκες Μαζί» κ. Αικατερίνα Υφαντίδου  και πολύ άλλοι. Όλοι θαύμασαν τη δεξιοτεχνία και την υφολογική συνέπεια με την οποία χειρίστηκε η ζωγράφος το θέμα, που ήταν εικόνες από τα σχολικά κυρίως χρόνια μιας άλλης εποχής, προκαλώντας αισθήματα νοσταλγίας για τη «χαμένη» αθωότητα αλλά και ελπίδας για το μέλλον, μέσω της επιστροφής στις αξίες και στην απλότητα του, όχι και τόσο, μακρινού μας παρελθόντος.   
Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου.
Σας περιμένουμε με χαρά να σας κεράσουμε ζεστό καφέ, σε ένα όμορφο περιβάλλον και μαζί να δούμε εικόνες από το παρελθόν και πιθανώς να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον, διότι υπάρχει μέλλον!  

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Δευτέρα έως Σάββατο, 10-1 το πρωί και 5-8 το απόγευμα
Κυριακή 11-1 το πρωί και 5-9 το απόγευμα

Επισκέψεις σχολείων κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλέφωνα 2310 698512,
6944 649386, 6988 825171

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.