Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ Παντελή Τσακίρη Πολιτευτή της ΝΔ στη Β Θεσσαλονίκης για την χθεσινή επέτειο.

Με αφορμή την επετειακή αυτή ημέρα και το ιστορικό της μήνυμα αλλά και κατόπιν της ματαίωσης της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη λόγω των διαμαρτυριών , ο πολιτευτής ΝΔ Β Θεσσαλονίκης κ. Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα την 28η Οκτωβρίου 2011, οι Έλληνες λέμε όχι. Όχι στην υποταγή της πατρίδας μας. Όχι στην Τρόικα. Όχι στην πολιτική που εφαρμόζει το Πα.Σο.Κ. και στον κύριο εκφραστή αυτής, Γιώργο Παπανδρέου. Λέμε όχι όμως και σε αυτούς που τραυμάτισαν την εθνική μας υπερηφάνεια σήμερα. Λέμε όχι, σε αυτούς που σήμερα στην πόλη μας κατάφεραν να δώσουν έναν ακόμη λόγο στην κυβέρνηση για να μη γίνει παρέλαση την επόμενη φορά.
Σήμερα τιμούμε τους ήρωες της Ελλάδας που για μας έδωσαν αίμα και ψυχή. Εξαιτίας αυτών σήμερα είμαστε ελεύθεροι. Το μεγαλείο των Ελλήνων θα συνεχίσει να υπάρχει και θα καταφέρουμε να βγούμε από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Δεν μπερδεύουμε τη σημερινή γιορτή με την αγανάκτηση που νιώθουμε απέναντι στην κυβέρνηση Πα.Σο.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.