Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αστέριος Γαβότσης:Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ

Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

 Πιστεύουμε στο δημόσιο χαρακτήρα του τομέα καθαριότητας των Δήμων και ότι η καθαριότητα , η διαχείριση και η αποκομιδή των σκουπιδιών, πρέπει να παραμείνει στην ευθύνη και στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δήμων,  όπως άλλωστε προβλέπεται από τη νομοθεσία και το σύνταγμα. Ως εκ τούτου, είμαστε αντίθετοι στην κατάργηση των τομέων καθαριότητας,  στον αυταρχισμό, τις απειλές, τα κατασταλτικά μέτρα και την πολιτική επιστράτευση. Οι ακραίες ενέργειες δεν οδηγούν πουθενά.
Με ωριμότητα και ψυχραιμία, με  εξαντλητικό και επίπονο διάλογο μπορεί να βρεθεί  λύση και να σταματήσει αυτή η αντιπαράθεση,  χωρίς νικητές και ηττημένους προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών.
Θεωρούμε τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση άμεσους συνεργάτες μας και εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα τους, που είναι αγώνας για την ζωή τους. Αγώνας ενάντια στην εξαθλίωση, στην εφεδρεία και  τις απολύσεις, αλλά και στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας.
Η ευθύνη όλων μας απέναντι στους πολίτες και την κοινωνία είναι μεγάλη.

Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών              
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»
Καβασίτου 23 – 1ος όροφος
Τηλ. 2310695995

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.