Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ!
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΠΗ), ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
 
ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ :
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ  ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΑΘ),
Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Συνδημότες και συνδημότισσες, η αγανάκτησή μας τώρα ξεχειλίζει ! Αυτοί, που ευθύνονται για την κρίση, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας διαλύουν την κοινωνία. Με το πρόσχημα και την τρομοκρατία της χρεωκοπίας επιδιώκουν να αρπάξουν και το τελευταίο ευρώ του εργαζόμενου, να ξεπουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές όλη τη δημόσια περιουσία. Κάθε εβδομάδα κυβέρνηση, Ε.Ε, ΔΝΤ ανακοινώνουν και νέα δέσμη μέτρων. Οι μισθοί και οι συντάξεις θα φτάσουν τα 300 ευρώ, η ανεργία το 1,5 εκατομμύριο, ο εργάσιμος χρόνος ανάλογα με τις ορέξεις του εργοδότη. Βάζουν λουκέτα παντού. Εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου φορολογική λαίλαπα, εισφορά «αλληλεγγύης» για τους τοκογλύφους, φόρος στο δικαίωμα για δουλιά κάθε αυτοαπασχολούμενου «επιτηδεύματος», μόνιμο χαράτσι στα ακίνητα «έκτακτη εισφορά» (στο Ωραιόκαστρο για να γνωρίζουμε τι θα μας χρεώσουν πολλαπλασιάζουμε τα τεραγωνικά του ακινήτου επί 5 ευρώ).
Αλλά τώρα πια δεν μας φοβίζουν. Τα νέα χαράτσια που επιβάλλουν μας ενώνουν και μας εξοργίζουν. Όλοι μαζί μπορούμε να τους στείλουμε πίσω τον λογαριασμό.
Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με πάμπολλες άλλες κινήσεις και πρωτοβουλίες σε όλη τη χώρα οργανώνουμε την άρνηση πληρωμών και συντονίζουμε τις δράσεις ανυπακοής και αλληλεγγύης.
Εμείς άλλωστε έχουμε την εμπειρία της άρνησης πληρωμής του χαρατσιού για τα υδρόμετρα της ΕΥΑΘ και   γνωρίζουμε πολύ καλά πως  αν ο αγώνας μας είναι καθολικός δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε (δεν θα τολμήσουν διακοπές ρεύματος) και η νίκη αργά ή γρήγορα θα είναι με το μέρος μας ανεξάρτητα από τις όποιες δικαστικές αποφάσεις.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 696683, κιν 6979498881

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.