Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Απόφαση κόλαφος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Νεοχωρούδας.


Επιστολή του Πέτρου Σεβασλιάν, 23-8-2011.



Πριν από λίγους μήνες ξεκινήσαμε να δημοσιοποιούμε τα κακώς κείμενα του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Νεοχωρούδας και συγκεκριμένα για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για ορισμό νέου Δ.Σ. χωρίς την διενέργεια εκλογών. Αντιμετωπίσαμε και αψηφήσαμε τις γνωστές μεθόδους των ύβρεων, των απειλών και των εκφοβισμών παλεύοντας για την εφαρμογή των νομίμων διαδικασιών.
Παρά τις όποιες προσπάθειές μας για να δώσουν την μία και μοναδική λύση που υπήρχε δηλαδή να διενεργήσουν εκλογές για την ανάδειξη εκλεγμένου Δ.Σ. και παρά τις όποιες προσπάθειές μας για συνεργασία, αυτοί επέλεξαν να κωφεύσουν και συνέχισαν να λειτουργούν υπό την καθοδήγηση των προσωπικών και επαγγελματικών τους φιλοδοξιών αρνούμενοι να ενεργήσουν για το συμφέρον του Συλλόγου και κατά συνέπεια όλων των παιδιών του Σχολείου.
Η δικαιοσύνη αποφάσισε να ανακληθεί η απόφαση της Γ.Σ. της 23/1-2011 σύμφωνα με την οποία οριζόταν νέο Δ.Σ. μέχρι την εκδίκαση της αγωγής υπ’αριθμ. 14952/2010 που ορίστηκε στις 3/4/2012. Με λίγα λόγια (για να το καταλάβουν αυτοί που δεν γνωρίζουν αλλά και αυτοί που γνωρίζουν αλλά σφυρίζουν αδιάφορα), ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ-ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ Δ.Σ. μέχρι τις 3/4/2012.
ΑΡΑ ο Σύλλογος μέχρι τις 3/4/2012 δεν έχει δικαίωμα να ενεργεί, να αποφασίζει, να διαχειρίζεται το ταμείο του Συλλόγου, να εκπροσωπείται στο σχολείο, στην Ένωση Γονέων, στην Επιτροπή Διαβούλευσης, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και όπου αλλού το προσπαθήσει.
Η επιθυμία ορισμένων να μην εφαρμόσουν το καταστατικό του Συλλόγου, τους νόμους του κράτους και το υπέρτατο αγαθό της δημοκρατίας που είναι «το εκλέγειν και εκλέγεσθαι», εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία των συμπολιτών μας οδήγησαν τον Σύλλογο στην ανυπαρξία και την αφάνεια.
Πλέον γίνεται αντιληπτό ότι αυτοί οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτό το Δ.Σ. (η ιστοσελίδα του Συλλόγου http://goneisentienosi.wordpress.com/) μας έμπλεξαν σε περιπέτειες χωρίς λόγο και αιτία, αντί να διαλέξουν τον εύκολο δρόμο δηλαδή των εκλογών ακολούθησαν αυτόν που τους βόλευε αφού έτσι δεν κινδύνευαν να χάσουν τις θέσεις που είχαν καταλάβει μετατρέποντας τον Σύλλογο σε ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.
Για τελευταία φορά τους καλούμε να επιδείξουν σοβαρότητα και να προλάβουν τις εξελίξεις της 3/4/2012 οδηγώντας τους εαυτούς τους αμέσως στο Πρωτοδικείο ώστε να τους ορίσει προσωρινό Δ.Σ. με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την διενέργεια εκλογών, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα στον Σύλλογο να απεγκλωβιστεί από αυτή την θέση που έχει περιέλθει.
Τελειώνοντας προειδοποιώ ότι από τις 17/8/2011 που δημοσιεύτηκε η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχουν δικαίωμα να διαχειρίζονται το ταμείο του Συλλόγου άρα μην τολμήσουν να ικανοποιήσουν τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις έχουν επιδικαστεί απο το δικαστήριο από το ταμείο του Συλλόγου. Αν αυτοί έκριναν ότι έπρεπε να ρισκάρουν και να φτάσουν στα δικαστήρια ενώ δεν υπήρχε λόγος δεν σημαίνει ότι θα την πληρώσει το ταμείο του Συλλόγου, οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν συνέβαλαν για να πάνε αυτοί οι άνθρωποι να τα σπαταλήσουν σε δικαστικές αποφάσεις επειδή έτσι το θέλανε. Από εδώ και πέρα οι ποινές γίνονται βαρύτερες και η κα Κουριτενλή ως δικηγόρος αλλά και γραμματέας του Συλλόγου τα γνωρίζει πολύ καλύτερα αυτά τα πράγματα και καλά θα κάνει να συμβουλεύσει τους υπόλοιπους συνεργάτες της στο Δ.Σ. του Συλλόγου.


Η Αποφαση του δικαστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.