Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Σήμερα το πρωί εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας.

Επιστολή Π.Σεβασλιάν

Σήμερα το πρωί εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας. Κύριο στοιχείο του αντίλογου ήταν το επιχείρημα ότι επειδή η απαξίωση του κόσμου είναι μεγάλη θα ήταν δύσκολο να βρεθούν ξανά 7 άτομα για να θέσουν υποψηφιότητα και γι' αυτό το λόγο δεν προέβησαν μέχρι τώρα σε κάποια συνεννόηση ή δεν βρέθηκε λύση ή δεν κατατέθηκαν παραιτήσεις.
Θεωρώ ότι είναι λογικό να υπάρχει τέτοια απαξίωση γιατί ποιος χαζός, θα ρίσκαρε να "βάλει το κεφάλι του στον ντορβά" έχοντας από έξω την κα Κουριτενλή και την παρέα της να τον κατακρίνουν και να τον βρίζουν όπως έκαναν με το προηγούμενο Δ.Σ. ;

Η απαξίωση αυτή είχε ως συνέπεια να μην θέλει ούτε ένας να έρθει  να υπερασπιστεί το γεγονός ότι πράγματι δεν έγιναν εκλογές και ότι τους ξεγέλασαν .
Ποιος καλοπροαίρετος θα "βάλει το κεφάλι στον ντορβά" και θα αφήσει να κρίνουν την αξιοπρέπειά και το ήθος του άνθρωποι οι οποίοι, δεν καταλαβαίνουν ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Προφανώς φοβούνται να το κάνουν γιατί ξέρουν ότι πλέον ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η επανεκλογή τους, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Φυσικά, δεν αντιλαμβάνεται κανείς από την Δημοτική αρχή ότι οι καιροί άλλαξαν και οι κάτοικοι του Δήμου μας  γνωρίζουν για τις όποιες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα σε στελέχη του Δήμου και επαγγελματίες της περιοχής.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στο εγγύς μέλλον.
Σεβασλιάν Πέτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.