Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Εθελοντών και Φίλων Ξενώνων “ΑΡΣΙΣ” Ωραιοκάστρου


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Εθελοντών και Φίλων  Ξενώνων “ΑΡΣΙΣ” Ωραιοκάστρου, “ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ”, στον εξοχικό χώρο ΔΗΒΕΛΙΑ  στο Ωραιόκαστρο. Δεκάδες προσκεκλημένοι απόλαυσαν την εκδήλωση σε κλίμα ευχάριστης διάθεσης συνοδευμένης από ζωντανή μουσική.
    Χαιρετισμό απηύθυναν μέλη του συλλόγου και ο ψυχολόγος του Ξενώνα Γιάννης Δασκαλάκης. Λόγια συγκινητικά που μελοποιήθηκαν, έγιναν πλέον ο “ύμνος” του Συλλόγου με τίτλο « δεν ξοδεύεται η αγάπη », τον οποίο οι εθελοντές τραγούδησαν και αφιέρωσαν στους παρευρισκόμενους.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν,  το ιδρυτικό μέλος της ΑΡΣΙΣ Νίκος Γαβαλάς, ο Βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεόδωρος Καράογλου,  ο Νικόλαος Μπάτος, ο Αστέριος Γαβότσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι, Φορείς  και Εκπρόσωποι Συλλόγων, μέλη και φίλοι.
    Ο Σύλλογος Εθελοντών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν τον σκοπό της εκδήλωσης.
    Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Ξενώνα ΑΡΣΙΣ στο Ωραιόκαστρο, ο οποίος είναι προσωρινό καταφύγιο ανήλικων παιδιών, θυμάτων κακοποίησης, εκμετάλλευσης και εγκατάλειψης.


          Ευχαριστούμε:
  • Όλα τα εμπορικά καταστήματα του Ωραιοκάστρου για τις προσφορές τους σε δώρα
  • Τους χορηγούς μας playmall, carner, sideridis & mikrouli.gr­
  • Τον Δήμαρχο κ. Δ. Σαραμάντο για το υποσύστημα και το σύστημα σιδερώματος tefal
  • Τον κ. Α. Γαβότση για το κλιματιστικό samsung 9btu και το ασύρματο τηλέφωνο sagem
  • Την εταιρία palaplast για την τηλεόραση samsug lcd 32­ και το ασύρματο τηλέφωνο sagem
  • Τον Κεραυνό για την δωρεάν φοίτηση για ένα παιδί αξίας 350 ευρώ σε άθλημα της επιλογής του­.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.