Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Νίκος Μπάτος: Η ημέρα της καταξίωσης των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών, φέτος δεν γιορτάστηκε στο Ωραιόκαστρο για όσους αποφοίτησαν το 2010


Αγαπητά μας παιδιά,

Προσπαθήσατε σκληρά, δουλέψατε μεθοδικά, αγωνισθήκατε να αποδώσετε το μέγιστο των γνώσεων σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Αναμένοντας τα αποτελέσματα θέλω να σας ευχηθώ να έχετε καλή επιτυχία.
Όλοι γνωρίζετε πια «ότι τα καλά κόποις κτώνται», όμως πρέπει να θυμάστε ότι όσο δύσκολη και να είναι η εποχή μας δεν πρέπει ποτέ να χάσετε την ανθρωπιά, το ήθος σας, και την αγάπη για τον συνάνθρωπό σας.
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου πάντα είχε σε προτεραιότητα τα θέματα Παιδείας και Νεολαίας αποδεικνύοντας με έργα και πράξεις, το ενδιαφέρον του για την σχολική στέγη και για το μέλλον των παιδιών μας.
Είναι παράδοση για το Ωραιόκαστρο να πραγματοποιείται η εκδήλωση της βράβευσης των αριστούχων μαθητών και των επιτυχόντων στα ανώτερα και ανώτατα Πανεπιστήμια.
Είναι η έκφραση της αναγνώρισης του κόπου των παιδιών και των γονέων τους, και του πολύτιμου έργου που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί.
Όλοι οι γονείς που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση περίμεναν την τιμητική αυτή εκδήλωση.

Όμως, η ημέρα αυτή της καταξίωσης των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών, φέτος δεν γιορτάστηκε στο Ωραιόκαστρο για όσους αποφοίτησαν το 2010.
Η αίθουσα που κάθε χρόνο γέμιζε ολοένα και περισσότερο από αυριανούς επιστήμονες του τόπου μας, φέτος έμεινε άδεια.

Κάθε γονιός την ύψιστη στιγμή που το παιδί του βραβεύεται, αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος, δικαιωμένος και συγκινημένος.
Έτσι αισθανθήκαμε όλοι, μαζί με τους γονείς του Ραφαήλ Παπαδόπουλου, που τον τίμησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας κατά την πανήγυρη του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, για την πρωτιά του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Και όλο το εκκλησίασμα φώναξε ΑΞΙΟΣ συμμετέχοντας στην τιμητική εκδήλωση.

Πιστεύουμε ότι για κανένα λόγο, καμία δημοτική αρχή δεν δικαιούται να στερεί από τους νέους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μια τόσο σημαντική εκδήλωση για την επιβράβευση του μόχθου και του κόπου της Νεολαίας.

Καλούμε λοιπόν τη Διοίκηση του Δήμου, έστω και τώρα, να προβεί στην βράβευση των παιδιών γιατί το δικαιούνται.
Και εύχομαι σ’ όλους τους μαθητές να έχουν καλά αποτελέσματα και την επίτευξη των στόχων τους.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΤΟΣ
π. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ»
Λ. Δημοκρατίας & Κομνηνών γωνία
1ος όροφος τηλ.& fax 2310689799
e-mail: batosnik@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.