Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ανακύκλωση βιβλίων από το Σύλλογο γονέων του 1ου δημοτικού Ωραιοκάστρου.

Στη σχετική επιστολή του συλλόγου προς τους γονείς αναφέρεται:
Ενόψει της λήξεως της τρέχουσας σχολικής περιόδου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι  Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 1ου  δημοτικού Ωραιοκάστρου, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους στο θέμα της Ανακύκλωσης και ειδικότερα του χαρτιού, καλεί τους  μαθητές του σχολείου μας, καθώς και του ενιαίου δήμου, την Τετάρτη 15/6 και από τις 8.00π.μ. να προσφέρει τα μεταχειρισμένα πλέον σχολικά βιβλία για Ανακύκλωση. Η παραλαβή τους θα γίνεται  από τα μέλη του Συλλόγου μας, στην είσοδο του σχολείου και εν συνεχεία θα μεταφερθούν σε ειδικό κέντρο της περιοχής μας.
Ελπίζουμε η συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια, που μοναδικό σκοπό έχει να καθιερώσουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητα μας ως μοναδικό τρόπο διάσωσης του περιβάλλοντος, να βρει απήχηση από όλους μας και ευχή μας είναι, στο χώρο παραλαβής των βιβλίων να σχηματισθεί ένα τεράστιο βουνό βιβλίων.
Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο και χαρούμενο καλοκαίρι. 

Η πρόεδρος  Μαρίνα Γεωργιάδου
Η Γ.Γ Χριστίνα Ορφανίδου-  Κανταρτζή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.