Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σαραμάντος: "Δικαίωση των κόπων μας"

Αν και νεοφώτιστη η Δόξα Πενταλόφου μετά τη νίκη της επί της Ενωσης Συκεών πήρε το εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Δ’ Εθνική.
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σαραμάντος επισήμανε: «Ο εγωισμός και η αδικία που αισθανόταν οι παίκτες μου στο πετσί τους, τους πείσμωσαν. Η άνοδος είναι δικαίωση όλων των ανθρώπων που είναι στην ομάδα και ιδιαίτερα των ποδοσφαιριστών που κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια μέσα σε αρκετά αντίξοες συνθήκες και αρκετά προβλήματα όλη τη χρονιά. Ακόμη δικαίωση της διοίκησης που προσπάθησε και προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα και του κόσμου που βοήθησε και βοηθάει τον σύλλογο. Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και με τα οποία συνεργάστηκα αρκετά χρόνια είναι παιδιά που αξίζει να τα εμπιστευτείς. Δεν υπάρχει σε αυτά το εγώ αλλά το σύνολο.

Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού Σάκη Παπαχίτζιου που στοίχισε πάρα πολύ σε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο και ούτε περιμέναμε ότι θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά το κλίμα στην ομάδα ήταν ιδανικό ιδιαίτερα φέτος, καθώς πέρσι είχαμε δυσκολίες προσαρμογής. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να κάνω και στον Ηλία Σαμπάνη που αγαπάει το χωριό του. Αγκάλιασε την προσπάθεια. Εγινε ένα με τα παιδιά και ποδοσφαιριστής αυτής της κατηγορίας αν και έχει δείξει τα προτερήματα και πόσο αξίζει και συνετέλεσε σημαντικά, ώστε τα παιδιά να προσπαθούν περισσότερο και να βοηθούν ο ένας τον άλλον. Για την επόμενη μέρα εγώ δεν θα μπορέσω να συνεχίσω περισσότερο στη Δόξα. Είχα αρκετές δυσκολίες και τώρα θα ξεκουραστώ κάποιο διάστημα και θα αποφασίσω τι θα κάνω. Οσο για την ομάδα αν κρατήσει το υπάρχον υλικό και βρει τους νέους παίκτες που χρειάζεται, η κατηγορία δεν θα έχει πρόβλημα».

ΠΑΓΩΝΗΣ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ»

Δεν τα κατάφερε στον επαναληπτικό τελικό πλέι οφ η Ενωση Συκεών, καθώς γνώρισε την ήττα από την Δόξα Πενταλόφου με 2-1. Ο Γιάννης Παγώνης δήλωσε: «Κάναμε τη προσπάθειά μας φτάσαμε στο παραπέντε αλλά δεν μπορέσαμε να βγούμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό και υπήρξαν από εμάς σημάδια κόπωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο στο διάστημα που φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας δεχτήκαμε το γκολ από κόρνερ που δεν υπήρχε και έγειρε στη συνέχεια το παιχνίδι στην αντίπαλη πλευρά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους αλλά και στη διοίκηση για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα. Ακόμη να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη Δόξα για την άνοδο και να της ευχηθώ καλή συνέχεια».

Πηγή: ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.