Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ν.Μπάτος:ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ


ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ

Δεν πρόλαβε ο Πολυχρονίδης να πάει το δοχείο με το λάδι στο Πεντάλοφο, το προλάβαμε στη Νεοχωρούδα και γύρισε πίσω.

Την Τρίτη 26/4/2011, όπως αναγγέλλει το site του Δήμου, θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα:

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των γραπτών προτάσεων, επί του «ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2011» (υπ’ αριθ. 104/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), τροποποίηση του αρχικού σχεδίου και οριστική έγκριση.

ΚΑΙ ΝΟΝΟΣ Ο ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ

Μετονομάζει την προηγούμενη απόφαση ως «αρχικό σχέδιο» και ως «μη οριστική έγκριση» και ουσιαστικά ακυρώνουν και ακυρώνονται.

Κινήσεις πανικού, χωρίς συντονισμό με απόλυτη προχειρότητα και κυρίως γεμάτες πονηριά οι επιλογές του Σαραμάντου.

Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς μια Διοίκηση σε απόλυτο πανικό και να κάνει πίσω ολοταχώς, φοβούμενοι την γενική κατακραυγή για την κλοπή που θα είχε υποστεί το Ωραιόκαστρο.

Το κείμενο που δημοσιεύσαμε στις 16 Απριλίου 2011 με λεπτομερή στοιχεία, η αίτηση που υποβάλλαμε μ’ αριθ. πρωτ. 10150/18.4.2011 ζητώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα, αλλά και η πρόθεσή μας να προσβάλλουμε το μόρφωμα που ονόμασαν Τεχνικό Πρόγραμμα, στην Περιφέρεια, τους ανάγκασε να επανακάμψουν, μη αναλογιζόμενοι ούτε αυτόν καθ’ αυτόν τον εξευτελισμό τους, και αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ποιοι πραγματικά είναι και ποιοι οι σκοποί τους.

Εμείς νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι και ευχαριστούμε τους φορείς και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για αντίδραση.

Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΤΟΣ
Πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ»
Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΓΩΝΙΑ
1ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΗΛ. 2310689799
e-mail: batosnik@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.