Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ:Αρθρο Χρήστου Χατζηπαραδείση,Δημοτικού Συμβούλου Ωραιοκάστρου

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΛΑΟΥ…….!

Φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου,
τις Άγιες αυτές μέρες ξεκούρασης και περισυλλογής είθισται να διατρανώνουμε, παράλληλα με το γεγονός της Ανάστασης του ΚΥΡΙΟΥ, και κάθε μείζον πρόβλημα που ταλανίζει την Ελληνική Κοινωνία με τις καλύτερες ευχές μας για την επίλυσή του. Και αυτό στις μέρες μας δεν είναι άλλο από την Πολιτικοθεσμική – Οικονομική – Κοινωνική και Δημοκρατική κρίση που διέρχεται η χώρα. Η ανυπαρξία πολιτικής ηγεσίας και η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να αναπαραγάγει πολιτικό προσωπικό, επιτείνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα άσκησης της εξουσίας. Όλοι θυμόμαστε την εξέλιξη και αθρόα σύσταση Πολιτικών Οργανισμών (κομμάτων) μετά την μεταπολίτευση, που ξεκίνησε με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών.
 Σήμερα οι Πολιτικοί Οργανισμοί έχουν απωλέσει τη δύναμη και την κοινωνική τους νομιμοποίηση με την απαξίωση και την απομάκρυνση της Κοινωνίας των Πολιτών από το πολιτικό σύστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την παράλυση και αδυναμία διαχείρισης και ανάληψης πολιτικών πρωτοβουλιών και ελιγμών, αλλά και την ελλειπή, έντιμη και έγκυρη πληροφόρηση των πολιτών για το πρόβλημα. Ευτυχώς οι πολίτες ενημερώνονται από τη «μπλοκόσφαιρα» που σ’ αυτή τη συγκυρία προσφέρει πολύτιμη υπηρεσία στο ενσυνείδητο κενό της ενημέρωσης.
Σήμερα είναι αδήριτη η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, αυτή η κοινωνία των ενεργών πολιτών, ενωμένη, να ανακτήσει τα συντεταγμένα κυριαρχικά της δικαιώματα και την ανόρθωση του ηθικού και αξιακού συστήματος.
Ας ευχηθούμε η Ανάσταση του ΚΥΡΙΟΥ να φέρει την ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ του λαού και του Πολιτικού Συστήματος, για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

                                                     ΧΡΗΣΤΟΣ  ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
                                                Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
                                                         Δήμου Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.