Σάββατο 30 Απριλίου 2011

«Εκδήλωση για την οικονομική Κρίση από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Ωραιοκάστρου»


 

«Εκδήλωση για την οικονομική Κρίση από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Ωραιοκάστρου»


Στόχος της κυβερνητικής πολιτικής δεν είναι η αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Είναι  το ξεπούλημα του δημόσιου τομέα , η διάλυση του κοινωνικού κράτους και η κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων
Τα νέα κυβερνητικά μέτρα θα επιτείνουν την κρίση  και θα αποτελέσουν  μια ακόμα πιο βάρβαρη περιοριστική πολιτική, που θα εξοντώσει την οικονομία και την κοινωνία.
Απέναντι στην χρεοκοπία του Μνημονίου, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ μέσα και έξω από τη Βουλή καταθέτει μια αριστερή, ρεαλιστική  και εφικτή πρόταση διεξόδου από την κρίση για μια νέα πορεία της χώρας.  Η έξοδος από την κρίση περνά μέσα από την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και τη διαγραφή μέρους του με όρους προστασίας του κόσμου της εργασίας.
Η  Πολιτική Κίνηση Ωραιοκάστρου  του Συνασπισμού  σας καλεί σε μια δημόσια συζήτηση για την εναλλακτική πρόταση απέναντι στην Κρίση το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 και ώρα 8 μ.μ στην αίθουσα του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ στο Παλαιόκαστρο.
Ομιλητές:
Δημήτρης Παπαδημούλης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Γιάννης Μηλιός. Καθηγητής πολιτικής οικονομίας του ΕΜΠ και υπεύθυνος Οικονομικής πολιτικής του ΣΥΝ, μέλος της Π.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.