Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μέσω sms έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται οι δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος για το χρόνο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε εφόσον το επιθυμούν να παραβρίσκονται σε αυτήν.



Μέσω sms έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται οι δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος για το χρόνο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε εφόσον το επιθυμούν να παραβρίσκονται σε αυτήν.

 Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Παναγιώτης Δαϊκούδης (δεξιά) και ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Πλαγάκος (αριστερά).

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Πλαγάκο ο οποίος, όντας από τους πιο νέους προέδρους Δ.Σ. της χώρας, σκέφτηκε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες επικοινωνίας που του προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία προς όφελος της ενημέρωσης και της συμμετοχής του δημότη στα κοινά.
«Στα Κουφάλια, που είναι και η έδρα του νέου Δήμου Χαλκηδόνος, υπήρχε η παράδοση πριν από κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ. να αποστέλλεται, με υπάλληλο του Δήμου, πρόσκληση σε αρκετούς συνδημότες μας που ασχολούνται με τα κοινά αλλά και στους διάφορους φορείς της πόλης ώστε εάν τους ενδιέφερε κάποιο από τα προς συζήτηση θέματα να παραβρεθούν σε αυτήν. Σήμερα που ο Δήμος μεγάλωσε λόγω του Καλλικράτη, τόσο σε πληθυσμό όσο και σε έκταση, έπρεπε να αναζητήσουμε με το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Δαϊκούδη,  έναν νέο, πιο λειτουργικό και οικονομικό, τρόπο επικοινωνίας με τους συνδημότες μας και καταλήξαμε στη μαζική αποστολή sms. Οι πρώτες εντυπώσεις από την απόφασή μας αυτή είναι θετικές και καλώ όλους τους συνδημότες μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά να καταθέσουν στη δημοτική αρχή  τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου (είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ds.xalk@n3.syzefxis.gov.gr είτε στα τηλέφωνα 2391330153-4) ώστε πριν από κάθε συνεδρίαση να ενημερώνονται σχετικά. Στις πρώτες συνεδριάσεις της χρονιάς η αίθουσα των συνεδριάσεων, χωρητικότητας 200 περίπου ατόμων, ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Ελπίζω καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας η εικόνα να είναι ανάλογη» ανέφερε ο κ. Πλαγάκος.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.