Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Υπό Σύσταση Νέος Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου: Ανακοίνωση

Με μεγάλη ανταπόκριση, οι επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου δέχονται την κίνηση δημιουργίας του νέου Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

Σκοπός του συλλόγου είναι η αναβάθμιση της αγοράς του ενιαίου Δήμου και η επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του τόπου μας.

Με συνολική δουλειά και βοήθεια από όλους, η προσωρινή εξαμελής επιτροπή, προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην κατάθεση του καταστατικού στο πρωτοδικείο, η οποία έχει οριστεί στα μέσα Μαΐου, για να προχωρήσει σε εκλογές.

Κινήσεις της προσωρινής επιτροπής είναι η ενημέρωση και εγγραφή στον νέο Εμπορικό Σύλλογο, που γίνεται με προσωπική επαφή, σε καταστήματα και εμπορικούς χώρους.

Λόγω του ότι οι επιχειρήσεις είναι πολλές, ζητάμε την κατανόηση και την συνεργασία από τους όποιους επαγγελματίες δεν καταφέραμε να περάσουμε ακόμη.
Σταδιακά και μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ευελπιστούμε να περάσουμε από όσους περισσότερους επαγγελματίες μπορούμε.



Για πληροφορίες, ενημέρωση, εγγραφή, μπορείτε να απευθύνεστε στο προσωρινό τμήμα
Δημοσίων Σχέσεων στα τηλέφωνα,
Σταθερό: 2310 695430
Κινητό:   6978 892939
Διεύθυνση: Λ.Δημοκρατίας 31-1ος όροφος
Ιακωβάκη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.