Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Όταν είναι για τα πανηγύρια φωνάζετε από τα μεγάφωνα τον κόσμο, όταν είναι για το σχολείο δεν λέτε τίποτα στο Μεσαίο» Ωραιοκάστρου.

Χωρίς το δήμαρχο Δ. Σαραμάντο έγινε το δημοτικό συμβούλιο, που τον αντικατέστησε ο αναπληρωτής δήμαρχος Γ. Λαζαρίδης.

Έτσι άρχισε την παρέμβασή του ο Μαρμαρίδης Χαράλαμπος, κάτοικος Μεσαίου και πρώην δημοτικός σύμβουλος, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Σχετικά με το σοβαρό θέμα της κατάργησης του σχολείου του Μεσαίου, σύμφωνα με τις συγχωνεύσεις που εξήγγειλε το Υπουργείο παιδείας. Και συνέχισε ο Μαρμαρίδης Χ. « Σήμερα που έχουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν ενημερώσατε τον κόσμο. Πώς φθάσαμε σε αυτό το σημείο, να κλείνει το σχολείο; Με τα ψέματα του δήμαρχου Σαραμάντου, που κορόιδευε τον κόσμο. Το παραμύθι πρέπει να σταματήσει εδώ. Εάν γινόταν το κτίριο του σχολείου που έταζε τόσα χρόνια ο Σαραμάντος δεν θα υπήρχε το θέμα. Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο». Με αυτά τα λίγα λόγια ο Μαρμαρίδης εξέφρασε την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι και οι γονείς του Μεσαίου.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο oraiokastro.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.