Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Φύτεψε τις ρίζες σου στην Ελλάδα» - Δενδροφυτεύσεις στον δήμο Ωραιοκάστρου


Περίπου 2.000 δενδρύλλια φυτεύθηκαν το Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου, με τη συμμετοχή εθελοντών όλων των ηλικιών.

Πρόκειται για την πρώτη φάση μίας μεγαλύτερης καμπάνιας του δήμου, που υλοποιείται με χορηγία του Ελληνο-αμερικανικού Ιδρύματος και έχει ως τίτλο «Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα». Συνολικά, προβλέπεται η φύτευση 4.000 δενδρυλλίων (καλλωπιστικά, κωνοφόρα, οπωροφόρα , ακακίες, σοφόρες κ.ά), έως το τέλος Οκτωβρίου.

Στη δεντροφύτευση του Σαββάτου, στη Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου (περιοχή Ασπρόβρυση - έξοδο προς Μελισσοχώρι), έλαβαν μέρος μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων, απλοί εθελοντές πολίτες της περιοχής, δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι του δήμου, μαθητές, ακόμη και μικρά παιδιά, που με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα «Φυτεύουμε τις Ρίζες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.