Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Νέος Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Μεγάλη ήταν η προσέλευση από ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων και επιχειρήσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου στην συγκέντρωση που έγινε την Κυριακή 20/02/2011, στην Δημοτική αίθουσα «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο.
Σκοπός της συγκέντρωσης αυτής ήταν η δημιουργία του νέου Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η αναβάθμιση των επιχειρήσεων και η αλληλοϋποστήριξη των επαγγελματιών, από έναν φορέα κοινής αποδοχής με κοινό στόχο και σκοπό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ποσειδώνος, επιστημονικό συνεργάτη του επαγγελματικου Επιμελητηρίου για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί δηλώνοντας στην ομιλία του την αμέριστη βοήθεια του Εμπορικού Επιμελητηρίου και την δική του προσωπικά, κάνοντας τις δικές του προτάσεις όσο αφορά την δημιουργία του νέου Εμπορικού Συλλόγου.
Την οικονομική ανάλυση της γενικότερης κατάστασης των δύσκολων εποχών που διανύουμε έκανε με την ομιλία του ο Κος Θεμελής, εκπρόσωπος της Α’ Εφορείας και Προϊστάμενος των Εσόδων, τον οποίο ευχαριστούμε για την παρουσία και την ενημέρωση του.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, για τις προτάσεις, που ακούστηκαν για τους προβληματισμούς που τέθηκαν και για το πρώτο βήμα που έγινε ως προς την δημιουργία του νέου Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.
Πιστεύουμε σ’ αυτόν τον θεσμό, και ενωμένοι με κοινό στόχο μπορούμε να συνδράμουμε όλοι στην επίλυση των προβλημάτων μας.
Με εκτίμηση,
Τα μέλη της 6μελούς προσωρινής διοικούσης επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.