Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Σ. Ε. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΩΡ/ΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ:Επιμένουμε στην πλήρη κατάργηση του απαράδεκτου τέλους των 153 ευρώ για τα υδρόμετρα της ΕΥΑΘ και στην μείωση του ακριβότατου τιμολόγιου

Επιμένουμε στην πλήρη κατάργηση του απαράδεκτου τέλους των 153 ευρώ για τα υδρόμετρα της ΕΥΑΘ και στην μείωση του ακριβότατου τιμολόγιου.

Η ΕΥΑΘ συνεχίζει να προκαλεί με την ασύδοτη εισπρακτική της πολιτική. Λάβαμε πρόσφατα τους λογαριασμούς της ύδρευσης και διαπιστώσαμε ότι η δραχμοβόρα εταιρία δεν εφαρμόζει ούτε τη σύμβαση που υπέγραψε πρόσφατα με την πρώην διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου για την επιστροφή 80 περίπου ευρώ (αφαιρώντας μας για 9 λογαριασμούς το πάγιο και το τέλος συντήρησης και αντικατάστασης υδρομέτρων). Σε επαφή που είχαμε με τον αγενέστατο Διευθυντή Καταναλωτών μας δήλωσε ότι η συμφωνία θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τον επόμενο λογαριασμό.
Επίσης διαπιστώσαμε ότι παρότι η εταιρία εισέπραξε τα χρήματα που είχαμε καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (οι εκατοντάδες καταναλωτές που συμμετείχαμε στην άρνηση πληρωμής) έχει το θράσος να μας χρεώνει τόκους, οι οποίοι είναι 100% παράνομοι και δεν πρόκειται βέβαια να τους πληρώσουμε. 
Επομένως και για τους νέους λογαριασμούς πηγαίνουμε στα γραφεία της ΕΑΥΘ Εγνατίας 127 στον 1ο όροφο και ζητούμε να μας αφαιρέσουν από τους λογαριασμούς 3 ποσά: α) τα ΛΟΙΠΑ, β) τις  ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, και γ) τους ΤΟΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ.
Η εκδίκαση της αγωγής που ασκήσαμε 253 κάτοικοι του Ωραιοκάστρου κατά της ΕΥΑΘ έχει οριστεί για τον Μάη.
Τέλος περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να προχωρήσει άμεσα σε επαναδιαπραγμάτευση με την ΕΥΑΘ έτσι ώστε να καταργηθεί το χαράτσι των 153 ευρώ στο σύνολό του και να έχουμε γενναία μείωση του ακριβότατου τιμολόγιου.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 696683, κιν. 6979498881.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.