Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ:ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ


Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου

Με απόφαση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντου, ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι για την περίοδο μέχρι τις 4/7/2013 οι:

-Γεώργιος Λαζαρίδης, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Πολιτικής Προστασίας, με αρμοδιότητες, μεταξύ άλλων, την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, την αγροτική οικονομία και το σχεδιασμό προγραμμάτων για την ομαλή ένταξη μεταναστών και παλιννοστησάντων.
-Ανέστης Πολυχρονίδης, Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου και Τεχνικών Υπηρεσιών, με αρμοδιότητες, μεταξύ άλλων, το σχεδιασμό και την επίβλεψη των τεχνικών έργων, τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου, τη χωροταξία και την επίβλεψη πολεοδομικών επεκτάσεων και  πράξεων εφαρμογής,
-Γεώργιος Παρισόπουλος, Αντιδήμαρχος Μυγδονίας και Δημοτικής Αστυνομίας, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την εποπτεία της Δημοτικής Αστυνομίας, τον έλεγχο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, το σχεδιασμό ενεργειών υποστήριξης της τοπικής αγοράς, αλλά και την προώθηση του αθλητισμού.
-Θεόδωρος Ματσουκατίδης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, με αρμοδιότητες την καθαριότητα, την εφαρμογή προγραμμάτων Ανακύκλωσης.
-Ειρήνη Κέπετζη- Τσιταμπάνη, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής με αρμοδιότητες που αφορούν τον πολιτισμό, την ανάπτυξη πολιτικών κοινωνικής προστασίας, την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού, την προώθηση της απασχόλησης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης  ανέργων, στο πλαίσιο των εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών κ.α.
«Η διοίκησή μας ''σηκώνει τα μανίκια''  από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας», τονίζει με την ευκαιρία του ορισμού των νέων Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Ωαριοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος. «Μας περιμένει πολλή δουλειά , αλλά είμαστε  αποφασισμένοι να εργαστούμε  σκληρά για να τιμήσουμε στο έπακρο την εντολή των συμπολιτών μας να καταστήσουμε το νέο Δήμο  Ωραιοκάστρου ένα Δήμο-πρότυπο», συμπληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.