Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ :ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ!
Μετά την πετυχημένη κινητοποίηση του Σαββάτου 15/1 συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα την προσπάθεια μας. Το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από την τοπική πορεία με αφετηρία το δημαρχείο, συναντήσαμε τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες στο κέντρο της πόλης και συνεχίσαμε από κοινού.
Περίπου 150 κάτοικοι από διάφορες περιοχές, μεταξύ αυτών φοιτητές και μαθητές, έδωσαν το παρόν. Χωριστήκαμε σε ομάδες, ανεβήκαμε στα λεωφορεία και ενημερώναμε τον κόσμο για τις αυξήσεις στα εισιτήρια και τον καλούσαμε να μην πληρώσει εισιτήριο και να κινητοποιηθεί μαζί μας. Οι επιβάτες των λεωφορείων ανταποκρίθηκαν θερμά. Όλο και περισσότερος κόσμος αγκαλιάζει τον αγώνα αυτό. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά και μας δίνουν ελπίδα.
Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά. Οι αυξήσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ μπορούν να παρθούν πίσω, στο χέρι μας είναι!
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
— Όχι άλλη αύξηση των εισιτηρίων του λεωφορείου!
— Όχι στην κατάργηση της μετεπιβίβασης!
Δωρεάν μετακίνηση για τους άνεργους, συνταξιούχους, φοιτητές, μαθητές και όλες τις ευπαθείς ομάδες.Συχνότερα δρομολόγια και παράταση του βραδινού ωραρίου.Να μεταφερθεί ο τερματικός σταθμός του 56 στα πανεπιστήμια στο κέντρο της πόλης.
ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
(τηλ. 6973837716)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.