Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κουπόνια για… διόδια Μαλγάρων

Έωλες οι προτάσεις συγκοινωνιολόγων, να δίνονται κουπόνια για τη χρήση της εθνικής από κατοίκους του Δήμου Δέλτα...



«Έωλες οι προτάσεις συγκοινωνιολόγων, να δίνονται …κουπόνια για τη χρήση της εθνικής από κατοίκους και εργαζομένους της ευρύτερης περιοχής» είπε στη Voria.gr ο νέος δήμαρχος του Δήμου Δέλτα, Νίκος Γιουτίκας.

Όπως είναι γνωστό, τα διόδια Μαλγάρων χωρίζουν το Δήμο στα δυο και γι αυτό ο γαλάζιο… Γιουτίκας και ως δήμαρχος Αξιού, είχε ζητήσει από τις προηγούμενες γαλάζιες κυβερνήσεις την κατασκευή διοδίων σε άλλο σημείο του δήμου του, ώστε να μην επιβαρύνεται τόσο το τοπικό οδικό δίκτυο όσο και οι υποδομές των χωριών, απ΄όπου διέρχονται μεγάλα φορτηγά και εκατοντάδες ΙΧ στην προσπάθειά τους να παρακάμψουν τα διόδια Μαλγάρων, για να μην πληρώσουν!

Καθηγητής συγκοινωνιολογίας του πανεπιστημίου της Θράκης έχει προτείνει να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι Καλλικρατικοί δήμοι, ώστε να λυθεί το κοινωνικό πρόβλημα. Όμως ο Δήμαρχος Δέλτα λέει στη Voria.gr «δεν φθάνει που μας καταστρέφουν δρόμους και δίκτυα υποδομών, αποχέτευση και ύδρευση, τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα…»


Έωλες οι προτάσεις συγκοινωνιολόγων, να δίνονται κουπόνια για τη χρήση της εθνικής από κατοίκους του Δήμου Δέλτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.