Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση Γαβότση με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση Χατζηπαραδείση

Σε μικρότερο χρονικό διάστημα του αναμενόμενου άρχισαν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα της ανήθικης τακτικής που ακολούθησε η παράταξη του κ. Σαραμάντου προεκλογικά. Η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου κ. Χ. Χατζηπαραδείση και το περιεχόμενο της δήλωσης  του, καταδεικνύει και αναδεικνύει τους τρόπους που μετήλθε ο κ. Σαραμάντος προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Υποσχέσεις για θέσεις «κλειδιά» στη διοίκηση, για θέσεις απασχόλησης καθώς επίσης και οικονομικές συνδιαλλαγές με επιχειρηματίες για μελλοντική επαγγελματική συνεργασία με το δήμο, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σαν αντιπολίτευση θα διατηρήσουμε μια αυστηρά κριτική στάση απέναντι στα φαινόμενα αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας και ύποπτων συμφωνιών ενημερώνοντας τους συνδημότες μας ως οφείλουμε, για κάθε ασυνέπεια λόγων και έργων της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου.
Επίσης θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει ισότιμη αντιπροσώπευση όλων των δημοτικών διαμερισμάτων ώστε τα επιμέρους προβλήματα των περιοχών να παρουσιάζονται με μεγαλύτερη πληρότητα και να αποφεύγονται επαίσχυντα φαινόμενα όπως π.χ. η επάνδρωση της οικονομικής επιτροπής από «ημέτερους» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Παράταξης – Κίνησης Πολιτών
«Πολιτεία με Όραμα»

1 σχόλιο:

  1. Η αθλιότητα της δημαρχίας Σαραμάντου στην Καλλιθέα ήταν γνωστή, η εξαγορά συνειδήσεων, η διαπλοκή και η όζουζα κατάσταση είχε φτάσει στη δικαιοσύνη και στα δικαιοδοτικά διοικητικά όργανα, που ολιγωρούσαν για διάφορους λόγους. Η "προστασία" από την Νεοδημοκρατική Περιφέρεια Κ.Μ. και τα Υπουργεία ήταν οφθαλμοφανής. Αλλά και η αρμονική συνεργασία και πολιτική του στήριξη από συγκεκριμένο βουλευτή (τώρα πρώην), όπως και η συνεργασία του, με το αζημίωτο, από εταιρεία συμβούλων πασοκικής προέλευσης "φιλικής" προς τον εν λόγω πρώην βουλευτή, ήταν βασικός πυλώνας για την ενδυνάμωσή του και την νίκη του στις εκλογές.
    ΄Εκανε ψηφοδέλτιο με μεταγραφές από Καλλιθέα, με εξαγορές, με υποσχέσεις κλπ, όπως λέει ο κ.Γαβότσης.
    Κλασσική περίπτωση συναλλαγής ο Χ.Χ'Παραδείσης, που το ομολογεί χωρίς να ντρέπεται, προσπαθώντας να το επενδύσει με διάφορες ανοησίες περι δεοντολογίας κλπ
    Για όσους τον γνωρίζουν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και για αυτό που έκανε και για αυτό που λέει.
    Άς μας γίνει μάθημα το πάθημά μας και με Σαραμάντο και με τύπους σαν το Χ.Χ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.