Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"Σύγχρονη Εποχή-Ισότιμες Κοινωνίες-Νίκος Μπάτος":Λυπούμαστε που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα επιβεβαιωθήκαμε για όλα όσα προεκλογικά είχαμε πει.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ  

                                            
        Ρεσιτάλ ερμηνείας έδωσε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Κυριάκος Δούμπαλας, ο οποίος άφησε υποσχέσεις για μια λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, μετά την εξάωρη παράσταση που παραχώρησε ενώπιον δεκάδων δημοτών. Ενσαρκώνοντας τον ρόλο του «κακού», μετέτρεψε τη συνεδρίαση σε φιάσκο, προσβάλλοντας και διασύροντας επανειλημμένα με βαρείς και χυδαίους χαρακτηρισμούς, τόσο τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, όσο και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας.
     Όχι μόνο δεν λειτουργούσε πυροσβεστικά αλλά αντ αυτού έριχνε λάδι στη φωτιά, με σχόλια του τύπου «πότε διοίκησες εσύ, αφού συνεχώς έλειπες» και «δεν τα έμαθες 16 χρόνια, θα τα μάθεις τώρα;», προκαλώντας αντεγκλήσεις οπαδικού χαρακτήρα, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τον θεσμό της αυτοδιοίκησης. Την ίδια ώρα, ο έτερος συμπρωταγωνιστής του, Δ. Σαραμάντος, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του «καλού», επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις σε μια σειρά από ζητήματα που τέθηκαν από τη αντιπολίτευση, μένοντας ωστόσο μετεξεταστέος με τις απαντήσεις του.
     Ύστερα απ’ όλα αυτά, καλούμε τον κ. Σαραμάντο να αποπέμψει άμεσα τον κ. Δούμπαλα από την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου διότι σε αντίθετη περίπτωση θα επιβεβαιώσει τους φόβους μας για αναβίωση πρακτικών της δεκαετίας του ‘60, όπου κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής ζωής ήταν η πόλωση και η φίμωση των αντιπάλων. Επιτέλους, ο «Καλλικράτης» δεν είναι «Αριστοφάνης»...

     Λυπούμαστε που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα επιβεβαιωθήκαμε για όλα όσα προεκλογικά είχαμε πει.

1 σχόλιο:

  1. Μιλαει ενας ανθρωπος ο οποιος φιμωνε την αντιπολιτευση επι 16 χρονια. Ο κοσμος πολυ καλα εκανε και σε εστειλε στην αντιπολιτευση (αν και καλυτερα θα ηταν για ολους μας να πας σπιτι σου). Δεν εινια τυχαιο αλλωστε οτι δεν υπηρχε καμερα στα δημοτικα συμβουλια επι θητειας Μπατου. Τουλαχιστον τωρα μεσω ιντερνετ μαθαινουμε ολη την αληθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.