Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε...βαρύ το ρεβεγιόν!

>>Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Θ. Πάγκαλος  >>Ζητούν εξηγήσεις από το γραφείο του πρωθυπουργού  >>Με μηνύσεις κατά του «Θέματος» απαντάει το ξενοδοχείο
Έπεσε...βαρύ το ρεβεγιόν!
Τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας είναι και πάλι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, αυτή τη φορά όχι για κάτι που είπε, αλλά για την απόφασή του να περάσει τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου, στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο King George, με... βασιλικές υπηρεσίες.
Κι ενώ όλοι περίμεναν ο κατά τ' άλλα λαλίστατος κύριος Πάγκαλος, να απαντήσει στα δημοσιεύματα, αντ' αυτού, απάντησε το ξενοδοχείο και η οικογενειακή φίλη-κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, κα Δασκαλαντωνάκη.
Η κα Δασκαλαντωνάκη στην ανακοίνωσή της τονίζει, πως η κόρη που έχει με τον Νίκο Σηφουνάκη είναι φίλη με τα παιδιά της οικογένειας Πάγκαλου και, δεδομένου του φόρτου εργασίας των δυο μελών της κυβέρνησης, ακολούθησαν την επιθυμία των παιδιών τους να υποδεχτούν μαζί το νέο χρόνο. Μάλιστα της προκαλεί... «απορία και έκπληξη η συστηματική προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή».

Στην ανακοίνωση του King George, επιβεβαιώνεται, ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η οικογένειά του παρέμειναν στο ξενοδοχείου, αλλά σε απλό δωμάτιο, το οποίο, όμως, όπως αναφέρεται κοστίζει 219,85€. Τονίζεται, δε, πως εκδόθηκε νόμιμο φορολογικό στοιχείο.
Απαντά μάλιστα και στα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα για τα χρέη του προς το Δημόσιο και Τράπεζες. Ο Όμιλος επισημαίνει, ότι δεν υπάρχει απόφαση, με την οποία να χρωστά 1,6 εκατ. € στο ΙΚΑ, αλλά εισήγηση της διεύθυνσης οικονομικών του Ιδρύματος.


Όπως και να χει, το θέμα για τον κο Πάγκαλο είναι περισσότερο ηθικό, αφού ο ίδιος τόσο καιρό κατηγορεί τους Έλληνες για ατασθαλίες και ύποπτες συναλλαγές με πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς, αλλά ο ίδιος δεν φροντίζει να μην προκαλεί, τουλάχιστον σε αυτή την κρίσιμη για την χώρα μας οικονομική συγκυρία.
Το κλίμα, πάντως, στην κυβέρνηση είναι βαρύ και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν εξελίξεις, είτε σε επίπεδο ανακοινώσεων, είτε σε επίπεδο συστάσεων προς τον αντιπρόεδρο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Το Πρώτο Θέμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
Πλήρης επιβεβαίωση του «Θέματος» για το πολυτελές ρεβεγιόν Πάγκαλου
Οι κωμικοτραγικές δικαιολογίες της οικογένειας μεγαλοξενοδόχων, Δασκαλαντωνάκη, για λογαριασμό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι δήθεν πλήρωσε συμβολικό ποσό για το «βασιλικό» ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς επιβεβαιώνουν πλήρως τις σημερινές αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος». Το δυστύχημα για τον συνήθως λαλίστατο κ. αντιπρόεδρο είναι όσο περισσότερα ψέματα λέγονται για το σκανδαλώδες ρεβεγιόν τόσο εκτίθεται, καθώς τα στοιχεία που διαθέτει το «Θέμα» δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως.
Τα στοιχεία αυτά και όλα όσα σχετίζονται με την υπόθεση τα θέτουμε υπόψη του πρωθυπουργικού γραφείου και του Προέδρου της Βουλής επειδή το θέμα έχει πλέον ιδιαίτερη πολιτική και ηθική βαρύτητα. Οσο για το κατά πόσον είναι λογικό, βράδυ της Πρωτοχρονιάς να μένει ολόκληρη η οικογένεια του αντιπροέδρου καλεσμένοι στο ξενοδοχείο King George, επειδή τελευταία στιγμή θυμήθηκαν ότι τα παιδιά τους είναι φίλοι με τα παιδιά των μεγαλοξενοδόχων, το αφήνουμε στην κρίση κάθε πολίτη. Κάτι τέτοια δεν έλεγε ούτε ο ψευτοθόδωρος της "Νέας Δημοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.