Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αναβολή για ένα μήνα οι αυξήσεις στον ΟΑΣΘ

Βιάστηκαν να ανακοινώσουν τις αυξήσεις στον ΟΑΣΘ, αλλά δεν τύπωσαν νέα εισιτήρια.  Έτσι, ενώ ξεκίνησαν οι αυξήσεις από 01/01 ακόμα και τα μηχανήματα μέσα στα λεωφορεία την Κυριακή 02 του μηνός είχαν ακόμη τις παλιές τιμές.

Επειδή λοιπόν, δεν έχουν τυπωθεί τα νέα εισιτήρια αποφασίστηκε να καθυστερήσουν οι αυξήσεις μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Από την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου θα υπάρχουν έτοιμα τα νέα εισιτήρια ενώ μέχρι και τις 31 Μαρτίου θα μπορούν οι επιβάτες να ανταλλάσουν τα παλιά τους εισιτήρια με νέα.

Η τιμή του απλού εισιτηρίου, με το οποίο θα μπορεί να γίνεται μόνο μία ακύρωση, θα κοστίζει 0,80 ευρώ, ενώ μία μετεπιβίβαση (δύο ακυρώσεις) θα μπορεί να γίνεται μόνο με εισιτήριο διάρκειας 90 λεπτών της ώρας, το οποίο θα ανέρχεται στα 0,90 ευρώ.
Απο το spnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.