Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ωραιόκαστρο,Νικόλαος Μπάτος:Μια νέα τάξη πραγμάτων επιχειρεί να εγκαθιδρύσει στο Ωραιόκαστρο η νέα διοίκηση του δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια νέα τάξη πραγμάτων επιχειρεί να εγκαθιδρύσει στο Ωραιόκαστρο η νέα διοίκηση του δήμου. Μετά το ρεσιτάλ ερμηνείας του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Κ. Δούμπαλα, ο κ. Σαραμάντος δηλώνει θιασώτης της διαφάνειας.
Μιας διαφάνειας όμως η οποία δεν περιλαμβάνει τις απειλές που εξαπέλυσε ο κ. Δούμπαλας σε βάρος δημότη, κατά την διάρκεια του τελευταίου διαλλείματος της μαραθώνιας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Μιας διαφάνειας η οποία κατέστησε επί χρόνια όμηρους εργαζόμενους στον πρώην δήμο Καλλιθέας και για την οποία μάλιστα καταδικάστηκαν στενοί συνεργάτες του κ. Σαραμάντου.
Μιας διαφάνειας την οποία ακόμα και ο ίδιος ο κ. Σαραμάντος δεν τήρησε όταν καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς αδρανών υλικών από την διαχειρίστρια εταιρεία του λατομείου Μεσαίου.
Μιας διαφάνειας που του «επιτρέπει » να μην προχωρά στη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής και ανάθεση σε ορκωτούς λογιστές για την διενέργεια ελέγχου των οικονομικών στα νομικά πρόσωπα και τις Δημοτικές επιχειρήσεις του  πρώην Δήμου Καλλιθέας όπως δημόσια είχε δεσμευτεί προεκλογικά.

Αν έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Σαραμάντος τη διαφάνεια, να την χαίρεται! Δηλώνουμε ότι θα απαντούμε σε οποιονδήποτε επιχειρεί να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο, υιοθετώντας πρακτικές και αντιλήψεις που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστες για τη σύγχρονη  πόλη του Ωραιοκάστρου και τους πολίτες της που διαθέτουν γνώση και μπορούν και κρίνουν.

Σύγχρονη Εποχή
Νικόλαος Μπάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.