Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ «ΝΟΗΣΙΣ»

Στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, συναυλία από την Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου και θα περιλαμβάνει έργα των Β. Smetana, Α. Dvorak, J. Strauss καθώς και μουσική από τον κινηματογράφο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 21.00, στην αίθουσα του Κοσμοθεάτρου του «ΝΟΗΣΙΣ». Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

    Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, το «ΝΟΗΣΙΣ» θα παρατείνει τη λειτουργία του και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11.00 έως τις 20.30, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το «Άστρο των Χριστουγέννων» στο Πλανητάριο, την τρισδιάστατη προβολή «Δεινόσαυροι» στο Κοσμοθέατρο, τρισδιάστατες προβολές στον Προσομοιωτή και να επισκεφθούν το Μουσείο Τεχνολογίας, όπου περιλαμβάνονται τα εκθετήρια Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Αυτοκινήτων και Τεχνοπάρκο, με διαδραστικά εκθέματα.         Για τη διευκόλυνση του κοινού, λεωφορείο του Α.Π.Θ. θα πραγματοποιήσει δύο δρομολόγια προς το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» που θα αναχωρήσουν το πρώτο στις 19.00 και το δεύτερο στις 19.30, από την Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

    Πληροφορίες για το κοινό:
   Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ
    6ο χμ Θεσσαλονίκης - Θέρμης (απέναντι από το Mediterranean Cosmos)
    Τηλέφωνο: 2310 483000, Fax: 2310 483020
    Δικτυακός τόπος: www.noesis.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.