Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Σούπερ Λίγκα: Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος

Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής, με την οποία αρχίζει ο δεύτερος γύρος, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Τετάρτη τον Ηρακλή και θέλει την νίκη για να διατηρήσει την διαφορά πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται αύριο στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ακόμη, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στις Σέρρες με αρκετές απουσίες και το έργο του απέναντι στον Πανσερραϊκό είναι δύσκολο, ενώ η ΑΕΚ έχει πιο εύκολη αποστολή, καθώς θα υποδεχθεί την Κέρκυρα.

Τέλος, εξαιρετικά αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις Ατρόμητος-Λάρισα, Αρης-Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τρίτη 4 Ιανουαρίου
==================
17:15 Ξάνθη-Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)
17:15 Ατρόμητος-Λάρισας (NOVA)
19:30 Αρης-Καβάλα (NOVA)

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου
====================
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (NOVA)
17:15 ΑΕΚ-Κέρκυρα (NOVA)
17:15 Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος (NOVA)
19:30 Ολυμπιακός-Ηρακλής (ΝΕΤ)
19:30 Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (NOVA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.