Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου Επιβατών Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 15/1 πραγματοποιήθηκε πολύ σημαντική και μαζική δράση των «Επιβατών Θεσσαλονίκης» πάνω στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Πάνω από 250 πολίτες- μέλη των «Επιβατών Θεσσαλονίκης» προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη 15 αστικών λεωφορείων. Κατά τη διάρκεια της δράσης κανένας πολιτης δεν πλήρωσε εισιτήριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο χαράτσι της κυβέρνησης  και του ΟΑΣΘ.Παράλληλα, έξω από τα λεωφορεία είχαν κοληθεί πανό όπου αναγραφόταν: "δεν πληρώνουμε , κυβέρνηση και ΟΑΣΘ πάρτε πίσω το χαράτσι».
Η επόμενη κινητοποιηση των «Επιβατών Θεσσαλονίκης»  είναι για την Δευτέρα 17/1 στις 15:30 στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ,Βασ. Γεωργίου 1, όπου θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο που θα συνεδριάζει εκείνη των ώρα και θα τους καλέσουμε να πάρουν θέση ενάντια στην αύξηση της τιμής του εισιτηρίου και να εκδόσουν ανάλογο ψήφισμα.                
για επικοινωνία:
Γιώργος Θεοδωρόπουλος 6977034350
Γιώργος Τοζίδης: 6944576081
Χρήστος Γκότζιας 6974713426



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.