Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: Προς αναζήτηση λύσης για τα σκουπίδια

 
Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης παραμένουν μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών, ενώ η δημοτική αρχή της πόλης διαβεβαιώνει για την αποκομιδή τους μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, από απορριμματοφόρα με μικρές βλάβες που επιδιορθώνονται στο συνεργείο του Δήμου.

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εδώ και δέκα περίπου μέρες, ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επιρρίπτει ευθύνες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί δεν ενέκρινε την επισκευή 35 απορριμματοφόρων με σοβαρές βλάβες σε εξωτερικά συνεργεία, γεγονός που, όπως είπε, αποτελεί εξαίρεση καθώς δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο σε κανένα δήμο της χώρας. «Κάποιοι θέλουν για αντιπολιτευτικούς λόγους τη Θεσσαλονίκη βρώμικη, εκτός από την προεκλογική περίοδο και την Πρωτοχρονιά», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης που αναλαμβάνει καθήκοντα επίσημα την 1η Ιανουαρίου, δηλώνει ότι η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει φτάσει στο απροχώρητο και τονίζει πως προτεραιότητά του είναι να καθαρίσει η πόλη με κάθε τρόπο, είτε με τη συνδρομή βοήθειας από γειτονικούς Δήμους, είτε με την ενοικίαση μηχανημάτων από ιδιωτικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.