Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Βοήθεια από γειτονικούς δήμους ζήτησε ο Γ. Μπουτάρης

Τη βοήθεια από γειτονικούς δήμους για την επίλυση του προβλήματος με τα σκουπίδια ζήτησε ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης κατά τη συνάντηση γνωριμίας που είχε με δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης. Συμφωνήθηκε, μάλιστα, να συνεισφέρουν με τη διάθεση απορριμματοφόρων, ώστε να καθαρίσει η πόλη το συντομότερο δυνατό.  Παράλληλα, ο κ. Μπουτάρης τους πρότεινε να συμμετάσχουν στον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 2012.  

Αναφερόμενος στην TV100 ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι θέλει να την αναβαθμίσει, αλλά δεν μπορεί ο Δήμος να πληρώνει 8.000.000 ευρώ το χρόνο για τη λειτουργία της.

Επίσης, συμφώνησαν για κοινή δράση σε θέματα αυτοδιοίκησης και τουριστικής ανάπτυξης. Τέτοιες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον και η επόμενη θα γίνει στον Δήμο Βόλβης με οικοδεσπότη τον τοπικό δήμαρχο Δημήτρη Γαλαμάτη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Συκεών - Νεάπολης Σ. Δανιηλίδης, Παύλου Μελά Δ. Παπαδόπουλος, Κορδελιού – Ευόσμου Σ. Λαφαζανίδης, Βόλβης Δ. Γαλαμάτης, Θέρμης Θ. Παπαδόπουλος, Πυλαίας – Πανοράματος Ι. Καϊτεζίδης, Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδης, Χαλκηδόνας Π. Δαϊκούδης, Δέλτα Ν. Γιουτίκας, Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.