Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΤΟΥ ΣΤΗ ΜΥΓΔΟΝΙΑ


Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και νικητής του  Α΄ γύρου των δημοτικών εκλογών Νικόλαος Μπάτος, περιόδευσε χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις περιοχές του Δήμου Μυγδονίας, όπου για μια ακόμη φορά ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω περιοχές.

Ο κ. Μπάτος συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και ένιωσε τη θέρμη, η συμπαράσταση στο πρόσωπο του αλλά και την υποστήριξή τους στο όραμά του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε στα προβλήματα που του ανέφεραν οι πολίτες της τρίτης ηλικίας, καθώς επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ Λητής και Δρυμού, δείχνοντας στην πράξη ένα πρόσωπο ευαίσθητο και ανθρώπινο.

Η συνάντηση που είχε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαγκαδά κ. κ Ιωάννη, υπήρξε διαφωτιστική πάνω στους προβληματισμούς της Εκκλησίας όσον αφορά τα υφιστάμενα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η στιχομυθία ανάμεσα στον κ. Μπάτο και τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, όπου δέχθηκε τις ευχές και την ευλογία του για τον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, προκειμένου να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια δυναμικότητα το αξιέπαινο έργο που επιτελεί τόσα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου έκλεισε την περιοδεία του με εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχιακό μέγαρο όπου και τον περίμενε ο Δήμαρχος Μυγδονίας, Αστέριος Γαβότσης, με τον οποίο είχε εγκάρδια και φιλική συνομιλία.

Ο κ. Γαβότσης έθεσε υπόψιν του κ. Μπάτου τα έργα που είναι σε εξέλιξη, τις μελέτες που ήδη υπάρχουν καθώς επίσης και όλα όσα είχε προγραμματίσει. Με τη σειρά του ο κ. Μπάτος δεσμεύτηκε καθησυχάζοντας τον, ότι όλα τα έργα θα ολοκληρωθούν και του ζήτησε να συνεχίσει την αυτοδιοικητική πορεία, καθότι η εμπειρία του αλλά και η συνεργασία του θα είναι επωφελείς για το νέο διευρυμένο Δήμο.

Τέλος, αποχωρώντας ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου χαιρέτησε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.