Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010







Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ
- Καλλιθέας
- Ωραιοκάστρου
- Μυγδονίας

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ, σας ευχαριστούμε θερμά που στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στηρίξατε με την ψήφο σας, τον συνδυασμό ΄΄Κεντρική Μακεδονία- Μέτωπο Ανάπτυξης΄΄ με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Μάρκο Μπόλαρη
Επειδή εμείς είμαστε το κόμμα που συλλάβαμε την ιδέα και υλοποιήσαμε τις μεγάλες διαρθρωτικές διοικητικές αλλαγές στην Ελληνική κοινωνία, όπως Καποδίστριας και Καλλικράτης σήμερα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν τόλμησε κανένας, γιατί κανένας δεν πίστευε σ΄ αυτές, σας καλούμε όλους, μέλη, φίλους και προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες, να στηρίξουν υποψηφίους που πίστεψαν και πιστεύουν στον Καλλικράτη.
Ένας από αυτούς, για την Κεντρική Μακεδονία είναι και ο Μάρκος Μπόλαρης με τον συνδυασμό  ΄΄Κεντρική Μακεδονία- Μέτωπο Ανάπτυξης΄΄.


Για τις συντονιστικές επιτροπές
Οι γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.