Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

Ανοικτή ομιλία στην κεντρική πλατεία Νεοχωρούδας πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος και επικεφαλής του Συνδυασμού Σύγχρονη Εποχή Ισότιμες Κοινωνίες.

Μετά τη  συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα περίπου και  κατά την οποία ο Δήμαρχος αφουγκράστηκε τα προβλήματα των πολιτών, βρέθηκε ξανά κοντά στους κατοίκους της Νεοχωρούδας, δείχνοντας τους πως η ισόρροπη ανάπτυξη ξεκινά από την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των περιοχών του Νέου Διευρυμένου Δήμου.  

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Νικόλαος Μπάτος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Συνδυασμού, το οποίο καταρτίστηκε από ειδική επιστημονική ομάδα, είναι βασισμένο στις παρατηρήσεις των κατοίκων του νέου Διευρυμένου Δήμου και   περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες, για την ανάπτυξη της Νεοχωρούδας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε τη δημιουργία αποτεφρωτήρα νεκρών ζώων των κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών μονάδων της περιοχής με σκοπό την προστασία των πολιτών από τις εστίες μόλυνσης, την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου, την ανάπτυξη συστήματος ελέγχου και διάγνωσης της ποιότητας του πόσιμου νερού, και τέλος την κατασκευή κολυμβητηρίου στην περιοχή του Δήμου Καλλιθέας.

Εκτός αυτού ο Δήμαρχος αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στη σκόπιμη στασιμότητα της περιοχής και στην ανυπαρξία έργων υποδομής σε όλους τους τομείς.

Τέλος ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος κάλεσε την κοινωνία της Καλλιθέας να αντισταθεί , προκειμένου να απαλλαγεί από το καθεστώς ομηρίας που τους επιβάλει η σημερινή Δημοτική Αρχή και να συστρατευθεί στην προσπάθεια της ανάπτυξης και της προόδου μαζί με τον Συνδυασμό Σύγχρονη Εποχή Ισότιμες Κοινωνίες. Μία προσπάθεια που βασίζεται σε δημοκρατικές αξίες μακριά από μικροπολιτικές και εξυπηρετήσεις συμφερόντων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.