Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ" ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «Με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση και περιμένω από τον προσκαλών, τον κ. Σαραμάντο, να ορίσει το πού και πότε». Δήλωση του Νικολάου Μπάτου στον Αγγελιοφόρο Τετάρτη 10 Νοεμβρίου
            Το κάναμε.
Αμέσως, με Δελτίο Τύπου εχθές πρωί είπαμε: Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στο  Ωραιόκαστρο, στις 12.30 μ.μ..
            Εχθές βράδυ, ο Νικόλαος Μπάτος προφανώς νοιώθοντας αδύναμος και ανέτοιμος, «πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα»  και με Δελτίο Τύπου, προβάλλοντας δικαιολογίες, ζήτησε:  Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, στη Νεοχωρούδα, στις 8.00 μ.μ..
            Μάλιστα, νομίζοντας πως «κάνει άνοιγμα»  στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, πρότεινε την παγκόσμια πρωτοτυπία, τρεις συντονιστές δύο συντονιζόμενοι .
            Είχαμε την μάταιη  ελπίδα ότι, ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος θα επεδείκνυε, έστω τα τελευταία εικοσιτετράωρα της προεκλογικής περιόδου, δημοκρατική ευαισθησία και σεβασμό προς τους δημότες και κατοίκους του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου.
            Αντ’ αυτού καταφεύγει πάλι στα γνωστά τερτίπια, στις γνωστές κωλυσιεργίες, στα παιχνιδάκια του, που οι πολίτες του Ωραιοκάστρου γνωρίζουν και βιώνουν στην καθημερινότητα και στην τσέπη τους, εδώ και δέκα έξι χρόνια. Αποφεύγει  την αντιπαράθεση με το Δήμαρχο Καλλιθέας και υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο.

            Τέλος πάντων, ζητούμε από τους Δημότες του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου να επιβεβαιώσουν  τα συμπεράσματα τους για τον Νικόλαο Μπάτο και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου να του απαντήσουν κατάλληλα.  Ραντεβού στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.