Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου των γραμματέων της Περιφερειακής Επιτροπής Κ. Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, για τις εκλογές

Για «καπηλεία» της πατρίδας και της Ορθοδοξίας κατηγόρησαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη οι γραμματείς της Περιφερειακής Επιτροπής Κ. Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, και των Ν.Ε. Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης, Γιώργος Γεράκης, Χρήστος Παπαστεργίου και Παντελής Κουκουλεκίδης.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν, επισήμαναν ότι ο κ. Ψωμιάδης έχει κάνει «κωλοτούμπες» σε αρκετά θέματα και απηύθυναν το ερώτημα τί ανταλλάγματα έδωσε στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Κυριάκο Βελόπουλο για να τον στηρίξουν στο β΄γύρο.

Για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα, ανέφεραν ότι η παράταξή του αποτελεί συνέχεια της παράταξης του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και αυτό φάνηκε με τη στήριξη του Παπαγεωργόπουλου στην υποψηφιότητα του. Χαρακτήρισαν τον κ. Γκιουλέκα «πολιτικό υπάλληλο» του Παπαγεωργόπουλου, που θα αναλάβει τη «συγκάλυψη» των οικονομικών σκανδάλων στο Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.