Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Χαιρετισμός Χ.Κουκουρούζη στην συγκέντωση-ομιλία του Αστέριου Γαβότση στον Πεντάλοφο

[Photo+Inside+2+copy.jpg]Φίλες και Φίλοι,
                          













 Καλησπέρα σας
Βρισκόμαστε πλέον λίγες  ημέρες πριν από την κρίσιμη απόφαση που καθένας από εσάς θα πάρει,  και με την οποία θα καθορισθεί η πορεία της Καλλιθέας αλλά και του Νέου Δήμου Ωραιοκάστρου  για τα επόμενα χρόνια.

Η ενοποίηση του Καλλικράτη διαμόρφωσε νέα δεδομένα για τον τόπο μας και έτσι χρειάστηκε να πάρουμε και εμείς αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστούμε αυτή την νέα πραγματικότητα.

Πιστεύοντας πως, μόνο μέσα από την συμμετοχή μπορούν  να καθορισθούν οι όροι  και οι προϋποθέσεις για την πορεία του αύριο και ανταποκρινόμενος στην  πρόταση του Δημάρχου Μυγδονίας  Στέλιου Γαβότση για συστράτευση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, έδωσα και το δικό μου παρόν, καταθέτοντας  την εμπειρία  από την μακρά μου θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Από την στιγμή της πρώτης μου επαφής με τον Γιατρό και Άνθρωπο Γαβότση, τον Στέλιο όπως τον αποκαλούν όσοι τον  γνωρίζουν, η απόφαση για αποδοχή της πρότασής του, για συστράτευση με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» στο οποίο ηγείται ως υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου δεν ήταν καθόλου δύσκολη.

Ο Στέλιος σε κερδίζει αμέσως με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια του λόγου του.
Αλλά και εξετάζοντας προσεκτικά τα έργα και τις ημέρες του ως Δήμαρχος Μυγδονίας, σε κερδίζει, γιατί εύκολα μπορείς να διακρίνεις την εντιμότητα,την σοβαρότητα και προπαντός την διαφάνεια με την οποία διαχειρίσθηκε τα κοινά στο Δήμο του, χαρακτηριστικά  που δυστυχώς  σήμερα δεν τα συναντάμε σε πάρα πολλούς από τους  άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όλες οι αποφάσεις του Δημάρχου Μυγδονίας λαμβάνονται μετά από διαβούλευση με τους φορείς του Δήμου και με την αντιπολίτευση και είναι δημοσιευμένες στο διαδίκτυο όπου μπορεί να τις διαβάσει ο καθένας, όπως ακριβώς πρέπει να λειτουργεί ένας σύγχρονος Δήμος στην εποχή της νέας τεχνολογίας.

Στο Δήμο Μυγδονίας έχουν εκτελεσθεί σημαντικότατα έργα υποδομής,όπως είναι αυτά στον τομέα της οδοποιίας,της αποχέτευσης,της σχολικής στέγης, του πολιτισμού και του αθλητισμού (γήπεδα ,κλειστά γυμναστήρια,θέατρα),στον τομέα της ιατρικής περίθαλψης με σύγχρονα ιατρεία,στον τομέα των κτιριακών εγκαταστάσεων.
 Ο Δήμος Μυγδονίας έχει αντιμετωπίσει πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα καθημερινότητας
 Ο Δήμος Μυγδονίας ίδρυσε γραφεία ευρέσεως εργασίας βοηθώντας τους άνεργους. Φροντίζει να είναι κοντά σε κάθε δημότη και όταν υπάρχουν δυνατότητες δίνει ευκαιρίες σε όλους.
Χωρίς διακρίσεις,προτιμήσεις και άλλες εξαρτήσεις.

Φίλες και φίλοι,
 Στη Μυγδονία πάρα πολλές και σημαντικές υποδομές συμβάλλουν ήδη στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής προς όφελος των κατοίκων της.
Στην Καλλιθέα τα χρόνια του Καποδίστρια πέρασαν χωρίς σημαντικά έργα υποδομής και καθημερινότητας.
 Εχουμε όμως πάρα πολλές μελέτες, δεσμεύσεις και υποσχέσεις τις οποίες πολλές φορές μας έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υλοποίησαν.
Για αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους που θα αναπτύξει ο ίδιος ο Δήμαρχος, είμαι στον συνδυασμό με τον Στέλιο Γαβότση και σας καλώ και σας σε συστράτευση μαζί του.
Ψηφίστε τον συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για να γίνει το όραμα μιας σύγχρονης και όμορφης  Καλλιθέας πραγματικότητα.Για να σταματήσουν οι μελέτες,οι δεσμεύσεις και υποσχέσεις και να αρχίσουν επιτέλους τα έργα.


Φίλε Δήμαρχε Στέλιο,
                        Θέλουμε μια και μοναδική υπόσχεση από σένα.
Να συνεχίσεις να διαχειρίζεσαι με εντιμότητα και διαφάνεια τα κοινά του Νέου Δήμου Ωραιοκάστρου από τον Γενάρη ως Δήμαρχος.  
Και να μην ξεχάσεις πως η Καλλιθέα περιμένει να απολαύσει όλα όσα, τόσα χρόνια στερήθηκε.
Τα περιμένει από σένα.
Γιατί η Καλλιθέα και ιδιαίτερα ο Πεντάλοφος σε θεωρεί δικό της άνθρωπο.
Θα σε ψηφίσει.
Μην  ξεχάσεις την Καλλιθέα.
Μην ξεχάσεις τον Πεντάλοφο.
Και ιδιαίτερα μην ξεχάσεις τους νέους ανθρώπους της Καλλιθέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.