Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Παραπέμπεται ο Κάκος!

Ο παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, Γιώργος Μπίκας, βαθμολόγησε χαμηλά τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Κάκο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τεθεί σε διαθεσιμότητα για τα τις επόμενες αγωνιστικές της Super League.
Σύμφωνα με τον Μπίκα, ο Κάκος ελέγχεται για τη μη αποβολή του Ραφίκ Τζιμπούρ, για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Βιεϊρίνια από τον Λαγό και την απευθείας αποβολή του Κώστα Μανωλά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κερκυραίος διαιτητής είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και προφανώς γι' αυτό το λόγο ο Μπίκας αναφέρει στην έκθεσή του την μέτρια φυσική κατάστασή του στην Τούμπα.
Σε διαθεσιμότητα θα τεθεί επίσης και ο βοηθός Μπιτσίδης από το ματς του Ηρακλείου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό για την ακύρωση του γκολ του Τοροσίδη ως οφσάιντ, όπως επίσης και ο διαιτητής Μήτσιος για το γκολ της ισοφάρισης της Κέρκυρας κόντρα στην Ξάνθη (επιθετικό φάουλ του Μαϊστόροβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.