Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μπόλαρη στηρίζει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Βελόπουλου

Μπορεί ο Κ. Βελόπουλος να έδωσε τα χέρια με τον Π. Ψωμιάδη, ωστόσο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού του στην Πέλλα στηρίζει τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ . Σκληρή απάντηση Κ. Βελόπουλου
Τον Μ. Μπόλαρη στηρίζει στο β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με τον συνδυασμό «Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις» του Κ. Βελόπουλου, Λάζαρος Μηνασίδης.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μηνασίδης, καλεί τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κατά την επαναληπτική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη. Όπως λέει στηρίζοντας τον Μ. Μπόλαρη εμμένουμε στη λογική της καθαρότητας, εντιμότητας και ήθους, που εκφράστηκε από το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού «Καθαρά Χέρια - Καθαρές Ιδέες - Καθαρές Λύσεις».

Ο κ. Μηνασίδης θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του μάλιστα προς όλους τους πολίτες που προσήλθαν κατά την πρώτη Κυριακή στην κάλπη, στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ακόμη και προς όσους δεν πίστεψαν στην πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού, Κυριάκου Βελόπουλου. Καθώς επίσης, τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη, για την υποστήριξη και την έμπνευση που προσέδωσε στις προσπάθειές του.

Η δήλωση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού «Καθαρά Χέρια - Καθαρές Ιδέες - Καθαρές Λύσεις», Λάζαρου Μηνασίδη έχει ως εξής:

«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους πολίτες που προσήλθαν κατά την πρώτη Κυριακή στην κάλπη, στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ακόμη και προς όσους δεν πίστεψαν στην πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, Κυριάκου Βελόπουλου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, για την υποστήριξη και την έμπνευση που προσέδωσε στις προσπάθειές μας.
Καλώ όλους τους πολίτες που με τίμησαν, κατά την επαναληπτική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής να τιμήσουν την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη με την ψήφο τους, ώστε να εμείνουν στη λογική της καθαρότητας, εντιμότητας και ήθους, που εκφράστηκε από το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού μας «Καθαρά Χέρια - Καθαρές Ιδέες - Καθαρές Λύσεις», για να εναντιωθούμε στις πρακτικές διασπάθισης του δημόσιου χρήματος για την εξυπηρέτηση ιδίων και μικροκομματικών ωφελειών που επί χρόνια αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την ευημερία της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της περιφέρειας. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Μ. Μπόλαρης: «Οι πολίτες θα ψηφίσουν ξανά για καθαρά χέρια»

Νωρίτερα, ο κ. Μπόλαρης αναφερόμενος στη συνεργασία Π. Ψωμιάδη – Κ. Βελόπουλου είχε υποστηρίξει ότι το σύνθημα του συνδυασμού του κ. Βελόπουλου «Καθαρά Χέρια – Καθαρές  Ιδέες» δεν συνάδει με τη συνεργασία αυτή.

«Ο κ. Βελόπουλος στις παρεμβάσεις του αυτούς τους δύο μήνες, δεν έμεινε απλά στο υπονοούμενο ποια είναι τα μη καθαρά χέρια. Σε όλες του τις συνεντεύξεις, σε όλες του τις ομιλίες, κατήγγειλε το καθεστώς Ψωμιάδη στη νομαρχία. Ο κ. Βελόπουλος υπερήφανος  έλεγε ότι ο κ. Ψωμιάδης είναι υπόδικος και έχει δικαστεί επειδή ο πρώην υποψήφιος νομάρχης του ΛΑ.Ο.Σ, Δημήτρης Τσιπίδης έχει κάνει επανειλημμένα μηνύσεις και έχει οδηγήσει τις υποθέσεις στα δικαστήρια», τόνισε ο κ. Μπόλαρης και αναρωτήθηκε: «Τώρα το πώς γίνεται ενώ ο υποψήφιος νομάρχης του ΛΑ.Ο.Σ και νομαρχιακός σύμβουλος έκανε μηνύσεις και είναι οι υποθέσεις στα δικαστήρια, το πώς γίνεται ενώ έχει τιμωρηθεί ο κ. Ψωμιάδης, ενώ ο κ. Βελόπουλος μιλούσε για καθαρά χέρια, να έρχεται τώρα και να μας λέει ότι θα τον υποστηρίξει, είναι δικό τους πρόβλημα».

«Οι πολίτες όμως –οι οποίοι ξέρουν πάρα πολύ καλά τι είπε και τι εννοούσε ο κ. Βελόπουλος, δεν είναι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουν. Και θα κάνουν αυτό που πρέπει. Θα ψηφίσουν ξανά για καθαρά χέρια», κατέληξε.

Βελόπουλος: «Το μόνο πράγμα που δεν νικιέται είναι η ανοησία»

Σκληρή απάντηση στον Λάζαρο Μηνασίδη έδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις», Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντας ότι δεν ταυτίζονται με τον Τρεμόπουλο, στηρίζοντας τον κ. Μπόλαρη.

«Επειδή το μόνο πράγμα που δεν νικιέται είναι η ανοησία και επειδή ο νομός Πέλλας έχει αποδείξει ότι δεν ταυτίζεται με τις απόψεις Τρεμόπουλου, εμείς δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με τον Τρεμόπουλο, στηρίζοντας τον κ Μπόλαρη», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε:

«Εάν τώρα κάποιοι ως σκοτεινές εξαιρέσεις ξεπερνούν την εθνική συνείδηση, θα τους κρίνει η ιστορία. Δεν υπάρχει πλέον υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης   στο νομό Πέλλας, η δήλωση οποιουδήποτε αφορά αυτόν και μόνο, εμείς τον αφήνουμε στη μοναξιά του».
Πηγή: http://www.voria.gr/eldetails.php?id=32396

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.