Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ και Π.ΔΑΙΚΟΥΔΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Σπύρου Σταματάκη στο δήμο Δέλτα ανακοίνωσε χτες το ΠΑΣΟΚ. Στο συγκεκριμένο δήμο το κυβερνών κόμμα δεν είχε πάρει έως τώρα θέση, καθώς τη δημαρχία διεκδίκησαν δύο δήμαρχοι από το χώρο του, ο νυν δήμαρχος Χαλάστρας, Γρηγόρης Ουζούνης, και ο κ. Σταματάκης, νυν δήμαρχος Εχεδώρου. Ωστόσο, ο κ. Ουζούνης δεν πέρασε το φράγμα του πρώτου γύρου και ο κ. Σταματάκης θα κονταροχτυπηθεί την Κυριακή με τον Νίκο Γιουτίκα από το χώρο της ΝΔ.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χτες η Νομαρχιακή Επιτροπή Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ εκφράζεται επίσης στήριξη στο νυν δήμαρχο Αγίου Γεωργίου, Αγγελο Φραντζή, στο δήμο Βόλβης, στο νυν δήμαρχο Μηχανιώνας, Γιάννη Μαυρομάτη ,για το δήμο Θερμαϊκού που και οι δύο ανήκουν στο χώρο του και διεκδίκησαν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι τη δημαρχία. Επίσης στηρίζει στο δήμο Χαλκηδόνας τον Παναγιώτη Δαϊκούδη και στο δήμο Λαγκαδά τον Γιάννη Αναστασιάδη, ανεξάρτητους υποψηφίους από το χώρο της ΝΔ.
Τον κ. Αναστασιάδη στο Λαγκαδά στηρίζουν εν όψει του δεύτερου γύρου και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Στη δική τους χτεσινή ανακοίνωση υπογραμμίζουν ότι στη δεύτερη Κυριακή επιλέγουν αυτούς που θεωρούν «προτιμότερους». Στο πλαίσιο αυτό στο δήμο Πέλλας υποστηρίζουν όπως και στον πρώτο γύρο, τη Δημοτική Ενότητα, με επικεφαλής τον Ν. Παπανικολάου, στο δήμο Κιλκίς, υποστηρίζει το το Δ. Τερζίδη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και στο δήμο Αριστοτέλη στη Χαλκιδική το συνδυασμό του Μ. Βλαχόπουλου.

"ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.