Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πανελλαδική πρωτοτυπία στη Ζαχάρω

Δήμαρχος που δεν θα μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του ενδέχεται να εκλεγεί στον δήμο Ζαχάρως στην Ηλεία, αν την ερχόμενη Κυριακή επικρατήσει ο πρώτος σε ψήφους στον α' γύρο, Πανταζής Χρονόπουλος, που βαρύνεται με καταδίκες.

Ο κ. Χρονόπουλος, που ήδη είναι δήμαρχος, αλλά τελεί σε αργία από τον περασμένο Ιούλιο, για τις σε βάρος του αμετάκλητες καταδίκες για σοβαρά αδικήματα, στις εκλογές της περασμένης Κυριακής έλαβε 3.810 ψήφους (45,53 %), έναντι 1.984 (23,71%) του βασικού του αντιπάλου, Κώστα Αλεξανδρόπουλου, με τον οποίο θα αναμετρηθεί και πάλι την Κυριακή.

Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Χρονόπουλος, όπως σημειώνει σε άρθρό του ο ανταποκριτής της εφ, «Ελευθεροτυπία», κ. Νουδάρος, τέθηκε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/ 2006», μετά την 262/2010 γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.