Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δήμος ΔΕΛΤΑ:Διαμάχη για τα αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Η ανακοίνωση του κ.Σταματάκη

Πολιτικό ατόπημα του δημάρχου Αξιού Νίκου Γιουτίκα  
Με αφορμή την απαράδεκτη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος με δόλιες μεθόδους, ο δήμος Εχεδώρου διευκρινίζει ότι ο δήμαρχος Αξιού και υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας ήρθε με το επιτελείο του αργά το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Εχεδώρου, ζήτησε και παρέλαβε ορισμένα αντίγραφα των πρακτικών των εφορευτικών επιτροπών και κράτησε ο ίδιος σημειώσεις από ορισμένα άλλα.
                                                               
Ο δήμος Εχεδώρου για να διευκολύνει τον υποψήφιο δήμαρχο παρέδωσε τα στοιχεία που ο ίδιος ζήτησε, ανταποκρινόμενος ως όφειλε, στο πλαίσιο ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα. Χωρίς ένσταση, ο κ. Γιουτίκας παρέλαβε τα έγγραφα που ζήτησε, ωστόσο δύο μέρες αργότερα κάνει λόγο για «έγγραφα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Διευκρινίζεται ότι ο δήμος Εχεδώρου, όπως κάθε δήμος της χώρας, δεν έχει την ιδιότητα να επικυρώνει την τελική σειρά κατάταξης των υποψηφίων και την κατανομή των εδρών, η οποία γίνεται μόνο από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία. 

Κατόπιν τούτου ο κ. Γιουτίκας επιχειρεί να δυναμιτίσει το ομαλό προεκλογικό κλίμα, να δημιουργήσει εντυπώσεις και να διαμορφώσει τα δικά του συμπεράσματα προσπαθώντας να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους εν όψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Οι πολίτες όμως έχουν γνώση και καταλαβαίνουν. 


Η ανακοίνωση του κ.Γιουτίκα


Κύμινα 10 Νοε 2010
Από το Γραφείο Τύπου του Υποψηφίου Δημάρχου Δέλτα  Νίκου Γιουτίκα, εκδόθηκε η παρακάτω δήλωση

“Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, διανέμονται εγγράφως από το  Γραφείο του Δημάρχου Εχεδώρου αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,  όπως αυτή έχει καταγραφεί στα πρακτικά των εφορευτικών επιτροπών, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας (8-11-2010).

H ενέργεια αυτή έχει σαν σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης στους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μας , αλλά κυρίως στους ψηφοφόρους του Δήμου Εχεδώρου.

Εμείς ως Συνδυασμός «Μαζί στο Δήμο Δέλτα» καταγγέλλουμε τις πρωτόγνωρες, αναχρονιστικές και προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή και δηλώνουμε ότι η τελική σειρά κατάταξης των υποψηφίων συμβούλων, θα είναι αυτή που θα δημοσιευθεί και επικυρωθεί από το  Πρωτοδικείο και η κατανομή των εδρών θα γίνει σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία.
Είμαστε βέβαιοι ότι και την  επόμενη Κυριακή οι εκλογείς θα μας ανακηρύξουν και πάλι νικητές , για ένα δήμο Δέλτα,  αποκεντρωμένο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, με διαφάνεια, αξιοκρατία, σύνθεση και κυρίως εντιμότητα.
Με εκτίμηση
Νίκος Γιουτίκας
Υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.